Quality ‘El Haarstudio 25 jaar in Dedemsvaart.

Quality ‘El Haarstudio 25 jaar in Dedemsvaart.

Heel 2018 actie jaar,  ter gelegenheid van 25 jaar bestaan Quality ‘El Haarstudio.

Wat gaat de tijd snel

Wat gaat de tijd snel, dagelijks horen we het in de kapsalon ‘je kunt het je haast niet voorstellen.’ Het was voor Elly Kikkert uit  ‘de Krim’ een uitdaging om op 1 mei 1993 samen met personeel haar zaak te beginnen. Quality ‘El Haarstudio aan de Julianastraat 66a in Dedemsvaart is op die dag geopend door haar moeder(helaas niet meer in ons midden).

Trots op personeel

Elly is trots op haar personeel. Margriet, is bijna vanaf het begin in dienst (de rots in de branding). Kristlel, kwam als leerling binnen en is nooit meer weggegaan (sterke persoonlijkheid). Shelley is de jongste van het team, zij is via snuffelstage nu ook al een aantal jaren bij Quality ‘El Haarstudio (het ondeugd) maar weet altijd de stemming positief te beïnvloeden. Ook wil Elly haar andere medewerkers die in de 25 jaar dienst hebben uitgemaakt van het team niet vergeten. Wij hebben samen in die 25 jaar een vaste klantenkring opgebouwd. Natuurlijk komen er ook regelmatig nieuwe klanten binnenlopen. Ondanks dat de 4 dames verschillende karakters hebben vormen ze een hecht team, die elkaar goed aanvullen.

De tijd is omgevlogen

Die 25 jaar zijn omgevlogen laat Elly weten. Het kappersvak is een beroep wat je onder de zorg kunt plaatsen vertelt ze. Zowel vreugde als verdriet maak je mee. Ook vertrouwelijke gesprekken komen voor, dat is het leven. Maar luisteren, kwaliteit, gezelligheid en dat de klanten zich welkom voelen staat bij ons hoog in het vaandel. Ook in geval van ziekte zijn we bereid om aan huis te komen.

cursussen

Om bij de tijd te blijven, volgen we regelmatig cursussen, want ook in het kappersvak staat de ontwikkeling niet stil. In de kapsalon werken we met Matrix, de hoofdleverancier van onze producten. Zij leveren al sinds jaren vele topproducten die wij gebruiken en verkopen.

Unieke actie

Om dit jubileum jaar niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, en deze actie nog nooit in Dedemsvaart is gebeurd, geven wij een vakantie cheque ter waarde van €1000,- weg aan een van onze klanten. Alle klanten kunnen na een behandeling een bon  invullen  en doen automatisch mee met de maandelijkse verloting. Er worden elke maand 3 bonnen getrokken die door gaan naar de grote verloting aan het eind van het jaar!

Zie verdere toelichting in de kapsalon.

Quality ‘El Haarstudio 25 jaar in Dedemsvaart.
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden.