Start Racing Nieuwleusen viert 20 jarig bestaan.

Geschreven op 13 november 2017. Start Racing Nieuwleusen viert 20 jarig bestaan.

Afgelopen weken zijn bestuur en vrijwilligers van Start Racing Nieuwleusen al druk bezig geweest met de voorbereiding en inrichten van de locatie van in het pand van Repkon BV, de Grift 16, 7711 EJ Nieuwleusen.

Lees het hele artikel

Vijde editie van de Off the Road rit in Balkbrug, zaterdag 18 november aanstaande.

Geschreven op 13 november 2017. Vijde editie van de Off the Road rit in Balkbrug, zaterdag 18 november aanstaande.

Dit jaar organiseert een vijftal fanatieke Off the Road rijders uit Balkbrug samen met de MAC van Dedem voor het vijfde jaar op rij de Off the Road rit in Balkbrug. Op zaterdag 18 november start de veertig kilometer lange Off the Road rit om 09.30 uur vanaf het terrein aan de Kolonie 4 in Balkbrug.

Lees het hele artikel

12 jarige Staphorster Collin Veijer stunt tijdens PreMoto3 in Jerez.

Geschreven op 4 november 2017. 12 jarige Staphorster Collin Veijer stunt tijdens PreMoto3 in Jerez.

Collin Veijer heeft afgelopen weekend in Jerez een fantastisch visitekaartje afgegeven tijdens zijn allereerste optreden in de Spaanse PreMoto3 klasse. De pas 12 jarige Staphorster verscheen op het Zuid Spaanse circuit aan de start middels een wildcard optreden met het Italiaanse Team Speed Up.

Lees het hele artikel

Vrijwilligers MAC van Dedem druk met voorbereiding Off The Road rit.

Geschreven op 4 november 2017. Vrijwilligers MAC van Dedem druk met voorbereiding Off The Road rit.

Zaterdag waren al vele vrijwilligers van de MAC van Dedem drukbezig om de route voor de 5de Off The Road rit in Balkbrug op 18 november 2017 gereed te maken.

Lees het hele artikel

Geeft u uw stem op Stichting Eveno Racing

Geschreven op 2 november 2017. Geeft u uw stem op Stichting Eveno Racing

Wij zijn trots als Stichting Eveno Racing dat we geselecteerd zijn voor de Rabobank Coöperatie Weken #VVS met de Gramsberger Classic TT. De Rabobank Coöperatie Weken #VVS zijn in het leven geroepen om buurtversterkende projecten financieel te ondersteunen en gaat uit van de Rabobank Vaart & Vechtstreek

Lees het hele artikel

Frank Nieman beleefd goed seizoen met Nieman Racing!

Geschreven op 30 oktober 2017. Frank Nieman beleefd goed seizoen met Nieman Racing! Laatste races van 2017 Lees het hele artikel

Prijzen O.W. Cup verdeelt tijdens races op TT circuit Assen. (update)

Geschreven op 15 oktober 2017. Prijzen O.W. Cup verdeelt tijdens races op TT circuit Assen.  (update)

Zaterdag werden de laatste wegrace wedstrijden voor de O.W..Cup op het circuit van Assen verreden. Diverse rijders die uitkwamen voor onze regionale racingteams maakten nog kans op een podium plaats.

Lees het hele artikel

Ernst Dubbink Eveno Racing coureur Jeffrey Buis pakt 1ste plaats tijdens B.S.B.

Geschreven op 3 oktober 2017. Ernst Dubbink Eveno Racing coureur Jeffrey Buis pakt 1ste plaats tijdens B.S.B.

De 16 jarige race talent van het Ernst Dubbink Eveno Racing team heeft afgelopen weekend in Assen laten zien dat hij uit echt racehout is gesneden. De in de NEC MOTO3 klasse uitkomende. Zaterdag wist hij in de regen al een geweldige 4de plaats te behalen, zondag deed hij er in de tweede race er nog een schep bovenop.

Lees het hele artikel

Beelden en interviews van B.S.B zaterdag.

Geschreven op 30 september 2017. Beelden en interviews van B.S.B zaterdag.

Onder slechter weersomstandigheden werden zaterdag op het TT circuit van Assen trainingen en enkele wedstrijden verreden. We brachten met name een bezoekje aan het Ernst Dubbink Eveno Racing team.

Lees het hele artikel

SP Tools event sponsor van Soppe tijdens British Superbikes in Assen

Geschreven op 29 september 2017. SP Tools event sponsor van Soppe tijdens British Superbikes in Assen

SP Tools Europe is de speciale EVENT sponsor van Walid Soppe tijdens de afsluitende wedstrijd om de ADAC Northern Europe Cup dat tegelijktijdig wordt verreden met het British Superbike kampioenschap in Assen.

Lees het hele artikel

Racemotoren in het centrum van Assen

Geschreven op 28 september 2017. Racemotoren in het centrum van Assen

Het centrum van Assen kreeg donderdagmiddag een aantal bijzondere bezoekers. Toprijders van de BSB reden van het TT Circuit Assen naar de Rolderstraat op hun racemotoren, waar aansluitend een persconferentie werd gegeven.

Lees het hele artikel

A.S. zondag oud Ernst Dubbing/Eveno racing hun jaarlijkse supportersdag.

Geschreven op 27 september 2017. A.S. zondag oud Ernst Dubbing/Eveno racing hun jaarlijkse supportersdag.

Aankomende zondag is het weer zover, de jaarlijkse supportersdag !! Onderstaand zijn er een aantal wijzigingen te lezen voor de mensen die zich hebben opgegeven of nog gaan opgeven! Na het grote succes van de afgelopen jaren wordt de supportersdag wederom georganiseerd tijdens de British Super Bike (BSB) op het TT Circuit van Assen.

Lees het hele artikel

Matig weekend voor Frank Nieman tijdens OW cup race.

Geschreven op 27 september 2017. Matig weekend voor Frank Nieman tijdens OW cup race. OW Cup wedstrijd 23 september. De trainingen sessies op vrijdag verliepen niet zonder slag of stoot. In de Ramshoek ging Frank hard onderuit. Gelukkig kwam Frank er vanaf met een paar schaafwondjes. Lees het hele artikel

Volle zaal bij Vrienden van het TT Circuit.

Geschreven op 24 september 2017. Volle zaal bij Vrienden van het TT Circuit.

Bijna 300 Vrienden waren zaterdag afgekomen op de jaarlijkse dag voor Vrienden van het TT Circuit. Na een ogenblik stilte voor de eerder dit jaar overleden Jaap Timmer (Mr TT) werd op het beroemde circuit een gevarieerd programma voorgeschoteld. Grand Prix technicus Peter Bom benadrukte als “globetrotter” dat het TT Circuit in de wereld van de Grand Prix racerij een bijzondere status heeft bij coureurs en teams. Oud-monteur en zakenman Ferry Brouwer, bekend geworden als monteur van onder anderen Phil Read en invloedrijk geworden door het groot maken van het Japanse helmenmerk Arai, kreeg de toehoorders muisstil. Naast het programma met vele sprekers waren er busritten en konden Vrienden de gebouwen van het TT Circuit van binnen zien.

Lees het hele artikel

Podium plaatsen voor racingteams Oosterveen’s olie en Start racing.

Geschreven op 24 september 2017. Podium plaatsen voor racingteams Oosterveen’s olie en Start racing.

Zaterdag 23-09-2017 werden op het circuit van Assen de 11e races voor de Open Wegrace Cup verreden. In diverse klasse’s kwamen weer regionale rijders aan de start. In de morgen uren werden de kwalificaties verreden om zo de startopstelling te bepalen voor de races.

Lees het hele artikel

Grasbaanteam Meijerink uit De Krim met 3 coureurs in de baan.

Geschreven op 19 september 2017. Grasbaanteam Meijerink uit De Krim met 3 coureurs in de baan.

Zondag moest het team naar de Brink in Annen waar de traditionele grasbaanraces om de Anner Oele verreden werden. Het waren weer mooie spannende wedstrijden onder een heerlijk zonnetje. Ook waren er weer een aantal leden van de MAC van Dedem Balkbrug aanwezig om hun clubrijders aan te moedigen.

Lees het hele artikel

DNF voor Loran Faber in Misano na sterke race

Geschreven op 11 september 2017. DNF voor Loran Faber in Misano na sterke race Afgelopen weekend stond er voor Loran Faber alweer het voorlaatste Red Bull MotoGP Rookies Cup weekend van het seizoen op de kalender. Ditmaal op het voor hem nieuwe Misano world circuit Marco Simoncelli, gelegen nabij het mini- staatje San Marino aan de oostkust van Italie. Lees het hele artikel

Sterke races na mindere kwalificatie in Silverstone

Geschreven op 11 september 2017. Sterke races na mindere kwalificatie in Silverstone Afgelopen weekend was het HDRacing team in Silverstone. Er stonden twee wedstrijden voor Rick Dunnik op het programma Lees het hele artikel

Zeer goed weekend voor Ernst en Jeffrey

Geschreven op 11 september 2017. Zeer goed weekend voor Ernst en Jeffrey

In het weekend van 8, 9 en 10 september werden op het circuit van Silverstone in Engeland twee races verreden in het ADAC NEC Moto3 kampioenschap. Ditmaal in het bijprogramma van de British Superbikes (BSB). Omdat de BSB ook een eigen Moto3 kampioenschap kent met Standaard en GP motoren die daar gescheiden de wedstrijden rijden, reden ook Ernst en Jeffrey van het Ernst Dubbing Eveno racing team dit weekend niet tegelijkertijd op de baan.

Lees het hele artikel

START Racing neemt deel aan de BeNeCup tijdens de Britisch Superbike weekend in Assen.

Geschreven op 8 september 2017. START Racing neemt deel aan de BeNeCup tijdens de Britisch Superbike weekend in Assen.

Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober zijn Ricardo Brink en Patricia Kok op de START motoren te zien in de BeNeCup.

Lees het hele artikel
Naar het nieuwsarchief
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden.