Inwoner Dedemsvaart maakt overstap van FC Emmen

Geschreven op 23 juli 2017. Inwoner Dedemsvaart maakt overstap van FC Emmen

Levon van Dijk ziet in Hoogeveen juiste vervolgstap voetballoopbaan

Lees het hele artikel

Kotermeerstal in Dedemsvaart vandaag decor Highland Games. ( Update)

Geschreven op 22 juli 2017. Kotermeerstal in Dedemsvaart vandaag decor Highland Games. ( Update)

De Kotermeerstal is vandaag het decor voor het Dedemvaarts Highland Games-spektakel. De spelen bestaan uit traditionele atletische wedstrijdonderdelen, zoals touwtrekken, boomstam gooien, kogelstoten en boogschieten.

Lees het hele artikel

D!kdakkers maken singel voor Oranje leeuwinnen.

Geschreven op 10 juli 2017. D!kdakkers maken singel voor Oranje leeuwinnen.

Voor het eerst in de historie is Nederland gastheer van het EK voor Vrouwen. Het UEFA Women's EURO 2017 heeft Breda, Tilburg, Rotterdam, Utrecht, Doetinchem, Deventer en Enschede als speelsteden.

Lees het hele artikel

VV Hoogeveen TV – interview Henri Vogelzang (09-07-2017)

Geschreven op 9 juli 2017. VV Hoogeveen TV – interview Henri Vogelzang (09-07-2017)

Na twintig jaar keert Henri Vogelzang terug bij Hoogeveen. In 1997 speelde hij onder trainer Jan Wielink in de Hoofdklasse voor de blauwwitten. Nu maakt de garagehouder uit Dedemsvaart zijn comeback bij de club als trainer van de tweede selectie. VV Hoogeveen TV sprak met hem.

Lees het hele artikel

Nieuw parcoursrecord Kotermeerrun

Geschreven op 8 juli 2017. Nieuw parcoursrecord Kotermeerrun

Vrijdag 7 juli werd voor de zeventiende keer de Kotermeerrun georganiseerd. Het idee voor deze minimarathon ontstond zeventien jaar geleden tijdens een projectweek over sport. Sindsdien is de Kotermeerrun een jaarlijks terugkerende gebeurtenis.

Lees het hele artikel

Gezamenlijke sportscholen geven Kickboks / Sparringstoernooi demonstratie

Geschreven op 6 juli 2017. Gezamenlijke sportscholen geven Kickboks / Sparringstoernooi demonstratie

Fitnesscentrum Sportfit organiseert samen met andere sportscholen uit de regio een sparringstoernooi voor de jeugd. Het toernooi wordt deze keer georganiseerd in de Baron te Dedemsvaart.

Lees het hele artikel

VV Hoogeveen TV – interview Nick Dekker (01-07-2017)

Geschreven op 2 juli 2017. VV Hoogeveen TV – interview Nick Dekker (01-07-2017)

Nick Dekker maakt deze zomer de overstap van het Dedemsvaartse SCD’83 naar eersteklasser Hoogeveen.

Lees het hele artikel

Foto’s jaarkalender 1982 voetbalvereniging Dos’63.

Geschreven op 2 juli 2017. Foto’s jaarkalender 1982 voetbalvereniging Dos’63.

Dedemsvaart in vogelvlucht is tijdens de verhuizing nog tegen een jaarkalender uit 1982 van voetbalvereniging Dos’63 uit Drogteropslagen aangelopen. Vele voetballers uit Dedemsvaart speelden wel eens bij deze club.

Lees het hele artikel

Kotermeerstal in Dedemsvaart decor Highland Games

Geschreven op 30 juni 2017. Kotermeerstal in Dedemsvaart decor Highland Games

De Kotermeerstal is zaterdag 22 juli het decor voor het Dedemvaarts Highland Games-spektakel. De spelen bestaan uit traditionele atletische wedstrijdonderdelen, zoals touwtrekken, boomstam gooien, kogelstoten en boogschieten.

Lees het hele artikel

GEZELLIGHEID BIJ DAC RECREATIE VOLLEYBALTOERNOOI

Geschreven op 26 juni 2017. GEZELLIGHEID BIJ DAC RECREATIE VOLLEYBALTOERNOOI Dedemsvaart – Het traditionele recreatie volleybaltoernooi van de Dedemsvaartse volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC krijgt van de deelnemende teams weer een voldoende voor de organisatie. Lees het hele artikel

Wie loop er mee met de Hospiceloop in Dedemsvaart?

Geschreven op 25 juni 2017. Wie loop er mee met de Hospiceloop in Dedemsvaart? Op 8 juli a.s. houden we een Hospiceloop vanaf de Kalkovens (Historische vereniging). Het begint rond 14:00 uur. De opbrengst komt ten goede aan Hospice Dedemsvaart. Lees het hele artikel

Leerlingen Zeven Linden fietsen voor Duchenne Heroes

Geschreven op 25 juni 2017. Leerlingen Zeven Linden fietsen voor Duchenne Heroes Woensdag 28 juni gaan 85 leerlingen van de sportstroom geld bij elkaar fietsen gedurende een 12-uurs-mountainbike-marathon. Lees het hele artikel

Triathlon Heuveltjesbosbad Balkbrug trekt vele deelnemers.

Geschreven op 22 juni 2017. Triathlon  Heuveltjesbosbad Balkbrug trekt vele deelnemers.

Onder prachtige weersomstandigheden kwamen in totaal het maximale aantal deelnemers van 90 deelnemers aan de start van de 13e Heuveltjesbosbad Triathlon in Balkbrug.

Lees het hele artikel

Wielerronde van Dedemsvaart tijdens Dedemsvaria.

Geschreven op 19 juni 2017. Wielerronde van Dedemsvaart tijdens Dedemsvaria.

Dit jaar ook dikke banden race voor de jeugd

Dit jaar staat de ronde van Dedemsvaart geprogrammeerd op dinsdag 1 augustus. Start en finish in de Julianastraat. Vanaf de start rijden de wielrenners via Wisseling, Hoofdvaart, Molstraat de Tjalk, Schuttevaer en Langewijk weer richting de Julianastraat. Een rondje met een lengte van 2,2 kilometer.

Het startschot voor de licentiehouders wordt om 19.30 uur gegeven. De licentiehouders rijden die avond 61,6 kilometer. De wieleravond begint om 18.00 uur met de zogenaamde dikke banden race. De 7 t/m 10 jarigen rijden 2,2 kilometer en de 11 en 12 jarigen 4,4 kilometer. De jeugd kan zich op de dag van de wielerronde – dus op dinsdag 1 augustus – als deelnemer inschrijven bij multifuctioneel centrum de Baron.

Om 18.30 uur is de start van de zogenaamde 'Funklasse', een klasse bestemd voor de niet licentie wielrenner. De coureurs in de Funklasse moeten 15,4 kilometer afleggen. Inschrijven voor de Funklasse kan via info@dedemsvaria.nl

Vrijwilligers

Het Dedemsvaria roept vrijwilligers op die als vlaggenist een steentje bij willen dragen aan de veiligheid van de wielrenners. Aanmelden kan door een email te sturen naar stefan@dedemsvaria.nl

Ook voor andere activiteiten tijdens de Dedemsvaria feestweek zijn vrijwilligers zeer welkom. Aanmelden kan door een email te sturen naar info@dedemsvaria.nl

 

Lees het hele artikel

DAC HEREN KEREN TERUG NAAR 3E DIVISIE

Geschreven op 12 juni 2017. DAC HEREN KEREN TERUG NAAR 3E DIVISIE Dedemsvaart – Het eerste herenteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC spelen het seizoen 2017/2018 weer de derde divisie. Lees het hele artikel

Gerrit de Lange pakt Avereester titel driebanden.

Geschreven op 12 juni 2017. Gerrit de Lange pakt Avereester  titel driebanden.

Zaterdag en zondag streden 16 dames en heren in biljartcentrum de Corner om de Avereester biljarttitel driebanden. De 40 deelnemers die aan de voorrondes hadden deel genomen moeten of in Dedemsvaart of Balkbrug wonen of bij een vereniging in deze plaatsen lid zijn.

Lees het hele artikel

SCD’83 blijft 3e klas

Geschreven op 5 juni 2017. SCD’83 blijft 3e klas

Het is SCD’83 niet gelukt om met twee doelpunten verschil te winnen op het sportpark Corpus den Hoorn in Groningen tegen Groen Geel na het verlies van 1 – 2 vorige week in Dedemsvaart.

Lees het hele artikel

Vrouwenteam gemeente Hardenberg wint van Nederlands Militair Vrouwenteam

Geschreven op 2 juni 2017. Vrouwenteam gemeente Hardenberg wint van Nederlands Militair Vrouwenteam

Onder een heerlijk zonnetje speelde het vrouwenteam van de gemeente Hardenberg donderdag 1 juni tegen het Nederlands Militair Vrouwenteam.

Lees het hele artikel

Regioteam verliest van Ajax Cape Town

Geschreven op 2 juni 2017. Regioteam verliest van Ajax Cape Town

Het Regioteam gemeente Hardenberg is er dinsdag 30 mei niet in geslaagd om Ajax Cape Town onder 20 een nederlaag toe te brengen. Na een 0-0 ruststand werd het 0-1 door een fraai doelpunt van de 16 jarige Lassina Traore. De wedstrijd op sportpark de Boekweit werd door circa vijfhonderd toeschouwers bekeken.

Lees het hele artikel

Uitdaging voor SCD’83.

Geschreven op 28 mei 2017. Uitdaging voor SCD’83.

Door het verlies zaterdag thuis op het sportpark “de Boekweit in Dedemsvaart in het eerste duel van de laatste finale ronde voor de 2e/3e klasse heeft SCD’83 een bittere pil te slikken gekregen door het bezoekende GV Groen Geel uit Groningen.

Lees het hele artikel
Naar het nieuwsarchief
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden.