Uitgaan? In je eentje? Uitgaansavond voor singles

Uitgaan? In je eentje? Uitgaansavond voor singles

DEDEMSVAART - Alleenstaand en je wilt wel eens uit? Dat kan nu. Relatiebureau DatingOost organiseert voor singles een uitgaansavond op vrijdag 10 oktober in partyhuis Vitus. Volgens organisator Getty Schepers van DatingOost is het een groot probleem voor alleengaanden om eens gezellig uit te gaan; in je eentje… “Vandaar dat wij tien jaar geleden met deze activiteit zijn gestart. Je hebt immers niet altijd vrienden die in het weekend met jou uit willen gaan. Zij hebben hun eigen beslommeringen van het gezin of relatie.” De avonden bleken een groot succes. Doordat het datingbureau zich alleen maar richt op Oost-Nederland is Partyhuis Vitus gevraagd om deel te nemen aan deze avond in Overijssel. Getty Schepers: “Het is al jaren geleden dat wij in Hardenberg met enige regelmaat singlescafé’s organiseerden. De vraag voor herhaling kwam steeds maar terug van de singles uit deze omgeving. De singlescafé's zijn gericht op alleenstaanden in de leeftijd ±45-65 jaar. We gaan er alles aan doen om het de singles vrijdag naar de zin te maken.”
Wat kan men verwachten? Edwin Oosterveen van Vitus: “Alle gasten worden persoonlijk verwelkomd door DatingOost bij de deur. Dat is echt belangrijk. Voor velen is het de eerste keer dat ze zo’n avond bezoeken, dus dat ze op hun gemak gesteld worden is erg belangrijk. Voor de invulling van de avond moet je denken aan gezellig kletsen met andere alleenstaanden, een drankje drinken, nieuwe contacten leggen en misschien nieuwe vrienden maken.”            
“Voelt iemand zich qua leeftijd goed bij de doelgroep, dan zijn ze vanzelfsprekend ook welkom, vult Getty aan. “De sfeer is altijd bijzonder ontspannen. Dat is heel belangrijk, het mag geen ‘veekeuring’ worden. Vooraf zijn de mensen natuurlijk wel gespannen, maar zo gauw ze binnen zijn is dat weg. Het is gewoon een gezellige avond met achtergrondmuziek in een gezellige ambiance. Verder wordt er niets verwacht van de mensen. Gewoon, net als een normaal feestje, men praat met elkaar en legt nieuwe contacten, echter, nú is iedere gast alleenstaand. Dat maakt het contact leggen er wel makkelijker op.”

Vrijdag 10 oktober Singlescafé in Partyhuis Vitus, Langewijk 180, Dedemsvaart.
Entree 12,50 euro inclusief kop koffie en hapjes. Aanvang 20.30 uur. Nette kleding gewenst. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer info 0546-492899 of via www.DatingOost.nl.

 Foto: Edwin Oosterveen van Vitus en Getty Schepers van DatingOost

 **Voor meer info kunt u bellen met Getty Schepers DatingOost 0546-492899

 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring