Total Security Advice team weer van start!

Total Security Advice team weer van start!

Na het kampioenschap van vorig seizoen, speelde TSA donderdagavond de eerste wedstrijd in de tweede klasse van de regionale Knapper competitie. Als voorbereiding op deze klasse, is TSA overgegaan op een ander spelsysteem. De wedstrijd werd gespeeld op de thuisbasis in Balkbrug en LOVA was de tegenstander.

Eerst nog concentrerend op de posities van het nieuwe spelsysteem, ging TSA van start. Echter door de ervaring van LOVA en de snelheid van het spel, keek TSA al gauw aan tegen een achterstand. Deze kon niet meer worden ingehaald en de stand werd 8-25.

De tweede set, waarin een wissel op de middenposities werd ingebracht, ging goed van start. Gerard Olde wist een aantal mooie smashes op deze positie te maken. LOVA had een behoorlijke servicedruk, welke op de stand van 11-22 werd onderbroken door een time-out van TSA. Een goede time-out bleek later, want de service ging terug naar TSA en de thuisploeg  scoorde 4 punten op een rij. Dit mocht helaas niet baten. De eindstand werd 15-25.

De derde set leek een kopie te worden van de eerste set, maar door meer rust in het spel en een betere passing, lukte het TSA toch nog te eindigen met een stand van 15-25. Al met al, een leuke wedstrijd, met een aantal verbeterpunten op het gebied van communicatie en posities voor TSA.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring