Voormalig inbreker deelt ervaringen

Donderdag 30 oktober organiseert de Stichting Huurdersbelangen Hardenberg (SHH) een thema avond rond veiligheid en preventie.

De avond wordt georganiseerd in MFC de Baron in Dedemsvaart. De avond wordt om 19.00 uur geopend door Ruud Moison, voorzitter van de SHH. Vanaf 18.00 uur ligt het jaarverslag 2013 van de Stichting voor belangstellenden ter inzage in de Baron. Na de opening zal het stichtingsbestuur het afgelopen jaar met de aanwezigen bespreken en eventuele vragen beantwoorden.

Hierna wordt mevrouw Janine Gerardts voorgesteld. Zij is per 1 oktober benoemd tot directeur bestuurder van woningstichting De Veste. Zij is de opvolger van de heer Jan Sinke, die in april van dit jaar bij de woningstichting is vertrokken.

Na een korte pauze met koffie en thee, staat de avond verder in het teken van veiligheid en preventie. Speciale gasten zijn een voormalig inbreker en de politie wordt vertegenwoordigd door Arjen Kuik. Aan de hand van actuele woonsituaties zal de inbreker zijn ervaringen delen met de aanwezigen.

Het einde van de avond is omstreeks kwart voor tien.

Meer info over de SHH?

Zie www.shh.nu

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring