Landelijk 16.000 collega’s aan tafel tijdens het Nationaal Integratie Diner

Landelijk 16.000 collega’s aan tafel tijdens het Nationaal Integratie Diner

Ook wehkamp.nl te Dedemsvaart organiseerde dit jaar weer het Nationaal Integratie Diner en wel voor het 3e achtereenvolgende jaar. Veel collega’s waren weer present met heerlijke lekkernijen in het bedrijfsrestaurant wehkamp.nl LSC Dedemsvaart. Heerlijke gerechten stonden dit keer weer op tafel, zoals pasta, bongo, bolani, soep, wraps, kip bonne femme, ijstaart, appeltaart, italiaans gehakt in bladerdeeg, loempia’s, bavarois etc. etc. Eigenlijk teveel om op te noemen.

Het thema van deze avond was “Proef de eenheid in verscheidenheid” ,waarvan het recept is mensen verbinden en de verschillen te vieren om vervolgens kansen te benutten. Het eten deze avond stond centraal voor een goed gesprek en natuurlijk een heerlijke maaltijd

 Na de opening van manager Wim Pessink werd het woord gegeven aan Tineke Strijker, die dit jaar door Asito is gevraagd om ambassadeur te worden van het nationaal integratie diner. De bedoeling hiervan is om naast intern in de organisatie het NID tot een succes te maken ook om andere bedrijven/organisaties te enthousiasmeren hiervoor. Tineke doet dit samen met 13 ambassadeurs in Nederland.

Een fantastische gelegenheid om begrip te kweken voor elkaar cultuur, hetgeen de werksfeer op een  afdeling zeker ten goede komt.

 Het voorstel van Tineke was om vanaf nu allemaal op te treden als ambassadeur en het succes ervan te delen met velen, zodat “de olievlek” steeds groter wordt. Toch nog even een paar landelijke cijfers over de deelname aan het NID

In 2011:  500 deelnemers, in 2012 : 7.000 deelnemers; in 2013 : 10.500 deelnemers en in 2014 is de teller staat de teller op 16.000 deelnemers.

 Wehkamp.nl te Dedemsvaart kan terugkijken op een geweldige en onvergetelijke avond. Dit was de laatste keer in Dedemsvaart, maar volgend jaar staat het NID zeker op het programma op de nieuwe locatie wehkamp.nl (logistiek service centrum ) te Zwolle. 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring