Dedemsvaart Natuurlijk in 2015 nog grootser!

Dedemsvaart Natuurlijk in 2015 nog grootser!

Tweede Pinksterdag 2015. Het klinkt nog erg ver weg. Het eerste festival Dedemsvaart Natuurlijk 2014 ligt nog maar net achter ons. Een daverend succes met meer dan 10.000 bezoekers! Ongekend en door velen niet verwacht. Een groot aantal bezoekers vonden het een leuke, gezonde en ontspannende dag met veel recreatiemogelijkheden voor het hele gezin. De bezoekers konden actief deelnemen aan verschillende (sport) activiteiten, workshops, demonstraties, recreatiemogelijkheden, lekker eten en genieten van diverse regionale artiesten. Dat alles in de groene en natuurlijke omgeving van recreatieplas het Kotermeer met heerlijke weersomstandigheden! De Stentor kopte treffend na het festival ‘Copacabana aan het Kotermeer’. Projectleider Arsanio Wiet geeft aan “Erg mooie woorden en 2014 was voor ons zeker een geweldig begin. Maar met dit jaar ervaring achter de rug kan het evenement in 2015 alleen nog maar beter en grootser worden! Daar gaan wij voor!” De organisatie is nu al druk met het samenstellen van een afwisselend activiteitenprogramma op en rond het Kotermeer voor het hele gezin. Maar ook zal de organisatie in 2015 passend bij een groots festival werken met statiegeld op drinkbekers en bekerhouders. “Duurzaamheid vinden wij belangrijk en wij willen het Kotermeer schoon achterlaten, aldus de organisatie”.

Arsanio vervolgt: “nog beter en grootser in 2015 betekent ook dat wij nu al druk zijn met het werven van meer sponsoren en zeker ook vrijwilligers die van de dag samen met ons een succes willen maken. Het grootste gedeelte van de sponsoren die “het festival hebben gesteund in 2014, hebben alweer aangegeven ook dit jaar van de partij te zijn. Maar de organisatie gelooft dat er in en om Dedemsvaart nog meer bedrijven en ondernemers zijn die Dedemsvaart en het Kotermeer een warm hart toedragen.  Wilt u uw bedrijf en/of organisatie ook promoten tijdens het festival en er samen met de projectorganisatie voor zorgen dat de Kotermeer en Dedemsvaart nog meer uitstraling krijgen in 2015? De organisatie zoekt niet alleen sponsoren, maar ook kan een organisatie een stand huren op de Dedemsfair markt, een vast onderdeel van het dagprogramma op het festival. Aanmelden als sponsor, standhouder en/of ziet u andere mogelijkheden om Dedemsvaart Natuurlijk te steunen? Laat het de organisatie weten en stuur een e-mail naar info@stichtinghollandstalent.nl . Zij gaan graag met u in gesprek.

Ook qua vrijwilligers heeft de organisatie al van velen mogen vernemen dat ze weer van de partij zijn in 2015. Maar, zo vertelt Arsanio “wij hebben nog meer vrijwilligers nodig gedurende de dag! Wij gaan de dag voor de vrijwilligers opdelen in twee diensten, bijvoorbeeld van 8:00 tot 17:00 en 15:00 tot 23:00”. Te denken valt aan logistieke hulp (opbouw/afbouw), barmedewerking, catering A (backstage) of catering B (bezoekers), media (fotograaf, videograaf), hulp aan de informatiebalie, grafischmedewerker, begeleiding/toezicht activiteiten, promotie of gewoon als reserve vrijwilliger. Kortom de organisatie van Dedemsvaart Natuurlijk is op zoek naar u. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via www.dedemsvaartnatuurlijk.nl.. 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring