Herdenkingsbijeenkomst in de Gashouder Dedemsvaart.

Elk jaar besteed Yarden aandacht aan de Herinneringsweken. Door het hele land organiseert Yarden dan herdenkingsbijeenkomsten. Met deze bijzondere, sfeervolle bijeenkomsten wil Yarden de nabestaanden gelegenheid geven hun overleden dierbaren te herdenken.

Op dinsdag 18 november 2014 is er een herdenkingsavond in de Gashouder in Dedemsvaart.

Deze avond wordt de Gashouder een bijzondere herdenkingsplaats met een warme uitstraling.

Wij geven u de gelegenheid om tijdens de herdenkingsbijeenkomst stil te staan bij het afscheid dat u nam van uw dierbare. De avond wordt op gepaste wijze ingevuld met muziek, een spreker en het voorlezen van een gedicht. Tevens is er gelegenheid om een kaarsje aan te steken voor uw overleden dierbare. Het zal een warme en begripvolle avond worden waarbij emotie aanwezig mag zijn. De steun die u kunt voelen geeft kracht om verder te kunnen gaan.

Wij nodigen u hierbij uit voor de herdenkingsbijeenkomst op dinsdag 18 november 2014.

U bent welkom vanaf 19:00 uur in de Gashouder, Oude Zuidwolderstraat 13, 7701 AZ Dedemsvaart. De avond is gratis bij te wonen en duurt tot 21:00 uur.

Aanmelden kan via www.yarden.nl/agenda of telefonisch 0529 452234

Yarden

Yarden Uitvaartorganisatie doet méér dan alleen het verzekeren en verzorgen van uitvaarten. Wij ondersteunen en inspireren mensen bij het organiseren van een afscheid dat past bij de overledene en diens nabestaanden. Want wij weten uit ervaring dat een goede manier van afscheid nemen helpt bij het rouwproces. Daarom geven wij ook voorlichting over tal van zaken die spelen rondom het levenseinde. Wij komen op verzoek bij mensen thuis om samen met hen de uitvaartwensen voor later te bespreken en (helpen) vast te leggen. Ook bieden wij een breed scala aan activiteiten, variërend van voorlichtingsbijeenkomsten en rondleidingen door crematoria tot theater- en filmvoorstellingen. Met deze activiteiten wil Yarden het nadenken over de dood en het afscheid stimuleren, zodat mensen goed voorbereid en doordacht afscheid kunnen nemen van het leven. Tot slot ondersteunen we nabestaanden bij de rouwverwerking. Zo organiseren wij thema- en herdenkingsbijeenkomsten zoals deze. Tevens bieden wij nazorggesprekken aan.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring