K.V Avereest weer de zaal in.

K.V Avereest weer de zaal in.

Na een redelijk, door het eerste van korfbalvereniging Avereest uit Dedemsvaart, gespeeld veldseizoen mochten we de zaal weer in. Dit keer hadden we niet veel tijd om ons voor te bereiden. Eén training met de dag daarop meteen een wedstrijd tegen Amicitia 5 uit Vriezenveen. Ook in de wedstrijd viel te zien dat we weinig tijd hadden om ons voor te bereiden.

In de aanval begonnen; Anthea Zweekhorst, Leanne Oostwoud, Len Hooijer & Stefan Wilbrink.

In de verdediging begonnen; Herman Finkers, Patrick Prinsen, Sanne Jansen & Zwaantje Oostwoud.

Het scoren kwam aan beide kanten matig op gang. Door het matig begin kwam Amicitia 5 als eerste op voorsprong. Mede dankzij Len, Anthea, Stefan, Herman, Leanne & Patrick Gingen de spelers van Avereest met een voorsprong,7 tegen 5, de rust in.

Avereest wou in de tweede helft hun voorsprong behouden en gingen ook met volle vertrouwen de wedstrijd weer in. Dat was te zien want het eerste doelpunt werd gemaakt door Loysa Zweekhorst van Avereest. Ook Patrick, Stefan, Herman en Sanne kwamen daarna weer aan scoren toe. Dit in tegendeel van de tegenstander die maar moeilijk aan scoren toe kwamen. Met nog een paar minuten op de klok stond het 13-9 in het voordeel van de club uit Dedemsvaart. Loysa en Patrick wisten nog een doelpunt mee te pakken waarna het een kwestie van uitspelen werd. Hieruit konden de tegenstanders nog een paar scoringskansen te maken. Daar kwamen nog twee doelpunten uit. Hierdoor is de einduitslag 14-11 geworden.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring