Verlies voor het Total Security Advice Volleybalteam

Verlies voor het Total Security Advice Volleybalteam

Donderdagavond 13 november was het weer zover, het Total Security Advice volleybalteam kwam in actie. Door een aantal blessures had aanvoerder Menno Menzo maar zes spelers beschikbaar voor de wedstrijd tegen Nieuweroord. Desondanks begon het Total Security Advice volleybalteam vol goede moed aan de wedstrijd. De eerste set komt TSA al snel op een mooie voorsprong te staan. Door het nieuwe spelsysteem hebben mid-aanvallers Menno Menzo en Ronald van Os vrij spel voor een snelle aanval over de mid waarmee flink wat punten worden gescoord. Halverwege de set komt Nieuweroord goed terug en slaan ze de bal regelmatig op de grond bij TSA, tot de stand 12-14. TSA geeft zich nog niet  gewonnen en komt goed terug. De set wordt door TSA gewonnen met 25-16.

In de tweede set gaat TSA weer voortvarend van start. Spelverdelers Danielle Hahn en Gert Wunnink wisselen goed af, maar de aanval valt niet op de grond bij het goed verdedigende Nieuweroord.  Al snel kijkt TSA tegen een achterstand aan. Ook twee time-outs brengen geen verbetering. TSA verliest de set met 15-25.

De laatste set is het er op of eronder. Na een moeizame start staat TSA weer op achterstand. Verwarring over de posities en geen goede pass zorgen voor onduidelijkheid. Halverwege de set herpakt TSA zich weer en buiten-aanvallers Gerard Olde en Jenny Gerrits scoren goed. Het is echter net te laat, Nieuweroord wint ook deze set met een stand van 22-25.  Helaas voor het Total Security Advice Volleybalteam opnieuw een verlies.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring