Winst voor K.V. Avereest 1

Winst voor K.V. Avereest 1

Afgelopen weekend speelde Avereest 1 uit tegen UNI 3. Zwaantje Oostwoud, Robert Brunink, Herman Finkers en Anthea Zweekhorst vormden de eerste aanval. En Elske Oord, Loysa Zweekhorst, Wesly Ester en Stefan Wilbrink vormden de eerste verdediging. Leanne Oostwoud begon op de bank.

            Het duurde lang voordat het eerste doelpunt viel, dit was ook het patroon van de rest van de wedstrijd. Er werd goed verdedigd door Avereest, maar helaas bleef de score ook achter. Robert (2x) en Wesly scoorden de eerste drie goals van de wedstrijd. Waarna UNI 3 hun eerste doelpunt meepakte, Herman bepaalde de ruststand op 4-1.

            In de tweede helft kwam Leanne erin voor Anthea. In de tweede helft ging het scoren nog steeds niet heel soepel. Er werden veel kansen gecreëerd door de spelers van Avereest, maar gescoord werd er nauwelijks. Gelukkig onderschepte de verdediging veel ballen van de tegenstanders, waardoor hun aanvallen kort bleven. Nadat Leanne er een afstandsschot erin had gelegd, scoorden de tegenstanders hun tweede doelpunt. Stefan, Leanne, Herman en Wesly zorgden voor de eindstand van 9-2.

            Volgende week moet Avereest tegen Juventa/GoedeOrde 4 uit Hardenberg. Hopelijk vallen er dan meer doelpunten aan de kant van Avereest. 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring