Waarschuwing valse mail Rabo Bank

Waarschuwing valse mail  Rabo Bank

Geachte klant,

De Rabobank stapt, samen met u, over op de nieuwe Rabo Scanner. Wij streven ernaar om een zo veilig mogelijke omgeving te bieden waarin onze klanten online kunnen bankieren. De Random Reader heeft hier tot op heden een belangrijke rol in gespeeld, maar biedt niet altijd de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid die de Rabobank voor haar klanten wenst. De vervanger van de Random Reader, de Rabo Scanner, gaat hier verandering in brengen. De Rabo Scanner maakt gebruik van nieuwe technologieën en biedt klanten nu en in de toekomst meer mogelijkheden.

Werking van de Rabo Scanner
De Rabo Scanner bied dezelfde functies als de huidige Random Reader, maar als u online bankiert met de Rabo Scanner hoeft u minder codes in te voeren. Als u wilt inloggen of een betaling wilt signeren, verschijnt op het scherm van de inlogpagina een kleurcode. U scant deze kleurcode met de ingebouwde camera van de Rabo Scanner en ziet op het scherm van de Rabo Scanner wat u ondertekent. Het klinkt ingewikkeld, maar het is werkelijk een eenvoudige handeling. Vervolgens geeft de Rabo Scanner u een signeercode. U voert deze signeercode in op uw computer, tablet of smartphone om de opdracht te ondertekenen. Voor het gebruik van uw Rabo Scanner ontvangt u een nieuwe betaalpas.

Vraag de Rabo Scanner nu kosteloos aan!
Omdat wij de introductie van de Rabo Scanner zo snel en gemakkelijk mogelijk willen laten verlopen, bieden wij u de mogelijkheid de Rabo Scanner nu kosteloos aan te vragen. Als u de Rabo Scanner vóór 15 november 2014 aanvraagt, ontvangt u de Rabo Scanner kosteloos. Doet u de aanvraag na 15 november 2014? Dan betaalt u een kleine vergoeding van 16,95 euro. Uw nieuwe betaalpas, geschikt voor activatie van de Rabo Scanner, zit hierbij inbegrepen.

Let op: In verband met de veiligheid van het internetbankieren van onze klanten gaan wij het gebruik van de Rabo Scanner medio 2015 verplichten. Wij raden u aan de Rabo Scanner vandaag nog kosteloos aan te vragen.

Met vriendelijke groet,

Roderick Groenewegen
Afdeling Internetbankieren
Particulier & Bedrijf
Rabobank N.V.

Dit kregen deze mail binnen. DUS VALS

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring