SCD'83 en Jonkman uit elkaar.

SCD'83 en Jonkman uit elkaar.

Na goed overleg hebben SCD'83 en hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman besloten geen vervolg te geven aan hun samenwerking voor het seizoen 2015/2016. Hiermee zal een einde komen aan een vijf jaar lange verbintenis.

Enkele evaluatieve gesprekken hebben geleid tot dit resultaat. Een samenwerking van vijf jaar met een hoofdtrainer is uniek in de geschiedenis van zowel SCD'83 als die van Jonkman. Voor beide partijen een reden om te onderzoeken of er voldoende inspiratie en ambitie aanwezig was om er een zesde seizoen aan vast te knopen. Hoewel de ingrediënten hiervoor niet ontbraken, werd de uitslag van de gesprekken uiteindelijk bepaald door de behoefte aan nieuwe impulsen en een nieuwe uitdaging.

Een te grote verwevenheid tussen club en hoofdtrainer was ook een onderwerp van gesprek. Beide partijen willen voorkomen dat er een situatie ontstaat waarbij men op elkaar is uitgekeken. Daar is nu geen sprake van. Dat is een goede constatering en de basis om het succesvol gestarte seizoen 2014/2015 goed af te maken. De eerste selectie staat er goed op en het plafond lijkt nog niet bereikt te zijn. Jan-Peter Jonkman gaf aan zeer gemotiveerd te zijn bij te willen dragen aan deze ontwikkeling. Een ontwikkeling welke wellicht kan eindigen met een prachtig resultaat. "De prijzen zijn nog niet vergeven", aldus de hoofdtrainer.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring