Collin Veijer gehuldigd tijdens EICMA in Milaan

Collin Veijer gehuldigd tijdens EICMA in Milaan

De Staphorster mininbike coureur Collin Veijer is vrijdag 7 november tijdens de EICMA in Milaan gehuldigd voor zijn dit seizoen behaalde derde plaats in het CIV minibike kampioenschap.

Tijdens de EICMA in Milaan - de grootste en bekende Europese motorbeurs - werden de coureurs uit het CIV gehuldigd. Zo ook de eerste drie coureurs uit het CIV minibike kampioenschap. Samen met het VRN Racing reisde de coureur uit Staphorst nogmaals naar Italië om op vrijdag 7 november in het zonnetje gezet te worden voor zijn fantastische prestatie op Italiaanse bodem.

Het behalen van de derde plaats in de eindstand van het CIV minibike kampioenschap is een prestatie van formaat, maar om dan ook nog eens tijdens Europees meest bekende motorbeurs in Milaan gehuldigd te worden ten overstaande van een groot aantal nationale en internationale beursbezoekers voelt als de slagroom op de taart na een lang en succesvol verlopen seizoen.

De CIV mininbike titel werd een prooi voor de Italiaan Daniel Angelli met 110 punten voor zijn landgenoot Mattia Falzone die met 99 punten tweede werd. Veijer werd derde en wist gedurende het seizoen 88 punten te behalen.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring