Organisatie Dedemsvaart Natuurlijk zoekt podiumtalent!

Organisatie Dedemsvaart Natuurlijk zoekt podiumtalent!

Jouw talent delen met een groot publiek? Dat kan! Geef je op voor een podiumplaats gedurende het dagfestival Dedemsvaart Natuurlijk op maandag 25 mei 2015, 2e pinksterdag bij recreatieplas Kotermeerstal in Dedemsvaart. Het gratis toegankelijke festival voor het hele gezin trok in 2014 ruim 10.000 bezoekers en de editie van 2015 op tweede pinksterdag beloofd nog grootser te worden in opzet en opkomst.  

Kun jij iets bijzonders en/of ben je een geboren entertainer? Dan zoeken zij jou!
Zij speuren niet alleen naar regionaal zangtalent (alleen, in een groep/koor of in een band), maar juist ook danstalent (alleen of in een groep), stand-up comedians in de dop, opvallende circus acts, gedichten-en/of verhalenvertellers nodigen we graag uit voor een podiumplaats. Ook voor de doelgroep kinderen zijn we nog op zoek naar aansprekende acts die zich lenen voor een podium en publiek! Dus kun jij goed goochelen? Of ben je poppenspeler, heb je een leuke clownsact, maak je deel uit van een theatergroep en/of heb je een ander uniek talent waarmee je volwassenen en/of kinderen weet te boeien? Iedereen is welkom, jong en oud.

Geef jezelf vandaag nog op!
Maak samen met de organisatie van het festival Dedemsvaart Natuurlijk een nog grootser feestje dan afgelopen jaar en geef je vandaag nog op voor een podiumplaats! Zij kijken uit naar jouw reactie!

Opgave kan via: info@stichtinghollandstalent.nl
 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring