Heel bijzonder een kijkje achter de schermen !

Heel bijzonder een kijkje achter de schermen !

Afgelopen zaterdag mocht ik (Gert Vogelzang) mee met als fotograaf met het jaarlijkse personeelsfeest van wehkamp.nl “Refresh” .510 collega’s vanuit de vestigingen Zwolle, Westenholte, Dedemsvaart, Maurik waren aanwezig in het Dolfinarium te Harderwijk.

Als fotograaf mocht ik samen met de voorzitter van de personeelsvereniging Robèrt Krahé een kijkje nemen achter de schermen.  Na het openingswoord door Robèrt was het tijd voor de show. Een geweldige dolfijnen show (gepersonaliseerd met logo’s vanuit Refresh) voor uitsluitend de collega’s van wehkamp.nl /lacent, Na de show was het tijd om te genieten van een heerlijk buffet en entertainment. Er was volop vermaak voor iedereen ; dansen, greenscreen en graffity workshop. Van de greenscreens en workshops werd volop gebruik gemaakt. Het was een en al gezelligheid in het zeer mooi verlichte Dolfinarium , een geweldige ambiance om een bedrijfsfeest te geven.Het park was deze avond ook alleen geopend voor de collega’s wehkamp.nl/lacent. Ik als fotograaf kan terugkijken op een geweldige avond! (zeker voor herhaling vatbaar)

Bijgaand een aantal foto’s, de overige foto’s zijn aangeleverd bij de personeelsvereniging Refresh en zullen van daaruit gedeeld worden met de medewerkers.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring