wedstrijdverslag 1e team korfbalvereniging Avereest

wedstrijdverslag 1e team korfbalvereniging Avereest

Zaterdag 22 november stond er een wedstrijd tegen Juventa op het programma. In de aanval van Avereest stonden: Len Hooijer, Stefan Wilbrink, Sanne Jansen en Leanne Oostwoud. In de verdediging begonnen: Anthea Zweekhorst, Elske Oord, Robert Brunink en Herman Finkers.

Klokslag  kwart over zeven klonk het beginsignaal. Beide teams zaten er gelijk bovenop. Na enkele minuten uitbundig gespeeld te hebben, kwam er dan ook het eerste punt voor Avereest met een afstandsschot van Len Hooijer 1-0. Niet veel later scoorde de tegenstander een paar keer en werd het 1-3. Avereest liet natuurlijk de kop niet hangen en creëerde een kans die Leanne  benutte en kwam de stand  op 2-3. Door een paar afstand schoten van: Robert, Herman en Stefan kwam Avereest op ruime voorsprong  6-3. Helaas voor Avereest duurde deze voorsprong niet lang, want  de tegenstander scoorde een paar keer tot 6-5. Robertbracht de stand op 7-5. Direct daarna scoorde Juventa  7-6. De tegenstander begon er een beetje in te komen en kwam naast Avereest. Avereest probeerde wat ze konden, maar ondanks de punten van Stefan en Len kwam Juventa toch op voorsprong. Met een 9-11 op de scorebord kwam er rust.

 

Voor de 2de helft kwam Loysa Zweekhorst in de plaats van Sanne Jansen en Ilse Peters kwam op de plek van Leanne Oostwoud. Na een goede Peptalk die Avereest aan elkaar hadden gegeven, gingen ze goed van start. Al snel creëerde Len een kleine kans waardoor het 10-11 werd. Loysa scoorde vlak erna waardoor het gelijkspel werd. Dit duurde niet vrij lang, want de tegenstander kwam weer op schot waardoor het 11-15 werd. Avereest kreeg het steeds moeilijker om te scoren, maar creeerde toch nog een afstandsschot van Robert waardoor het 12-15 werd. Dit werd gelijk weer afgestraft doordat de tegenstander. De 2 punten die Avereest daarna nog scoorde door doelpunten van Stefan en Elske waren helaas niet voldoende winst, want ook Juventa benutte nog een paar kansen. Uitslag op 14-17 voor Juventa.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring