Kerst met de bedelaars

Kerst met de bedelaars

Het mysterie van de Ommerschans

Zomaar landlopers tegen het lijf lopen. Het kan op 10 december tijdens de kerstmarkt van Veldzicht in Balkbrug. De landlopers / bedelaars wijzen u de weg naar een bijzondere voorstelling bij het Thomashuis.  De doorlopende voorstelling begint om 18.30 uur en eindigt omstreeks 21.00 uur. Toegang is gratis. Theatergroep Lef neemt u daar op geheel eigen wijze mee in de geschiedenis van de Bedelaarskolonie Ommerschans. Een van de vele verhalen van Overijssel die niet vergeten mogen worden!

De voorstelling is mede mogelijk gemaakt door subsidie van de Provincie Overijssel.  Staatsbosbeheer, de Stichting participatie De Ommerschans  en  vrijwilligers van de vereniging Ommerschans  hebben de organisatie van deze voorstelling op zich genomen.  De oude kerk waarin nu het Thomashuis  is gevestigd vormt het decor van de voorstelling. Parkeermogelijkheid kerstmarkt bij ingang Essenlaan en Parkeerplaats Veldzicht. Vanaf de kerstmarkt wordt door de bedelaars op weg geholpen om het Thomashuis te vinden.

Kortom: oude tijden herleven tijdens de sfeervolle voorstellingen van theatergroep Lef die het verhaal van de Ommerschans laat herleven. Vier kerst met de bedelaars en beleef het mysterie van de Ommerschans

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring