Gehavend TSA volleybalteam houdt lang stand

Gehavend TSA volleybalteam houdt lang stand

Afgelopen donderdagavond speelde het TSA volleybalteam een uitwedstrijd tegen het Hoogeveense HCH.

Het door blessures geteisterde TSA team reisde met 5 spelers richting Hoogeveen af. Zeer gedreven en optimaal gemotiveerd om deze wedstrijd te winnen begon TSA voortvarend aan de eerste set. Het Hoogeveense team was enigszins van hun stuk gebracht omdat het TSA team voor meer dan de helft uit dames bestond. Hierdoor en door het scherpe spel van het TSA team nam het in het begin van de eerste set een kleine voorsprong. Het TSA team hield deze kleine voorsprong tot aan de set stand 19-22. Het Hoogeveense team maakte een aantal punten op rij en kwam op een kleine voorsprong van 22-23. Het TSA team kwam net tekort in deze set en verloor met 25-23.

In de tweede set nam HCH gelijk in het begin een ruime voorsprong. Na een time out van aanvoerder Gerard Olde herpakte het TSA team zich. Door gevarieerde set ups van spelverdeelster Danielle Hahn stond het blok van HCH regelmatig verkeerd opgesteld en konden de aanvallers Jenny en Margot Gerrits de ballen vrij eenvoudig inslaan. Het Hoogeveense mannelijke zestal raakte steeds meer gefrustreerd en de vijf TSA spelers steeds meer gemotiveerd. Het TSA volleybalteam pakte een ruime voorsprong in deze tweede set en won met set stand 19-25.

In het begin van de derde set had HCH zich nog niet hervonden en nam het euforische TSA team een kleine voorsprong. Helaas voor het vijftal van het TSA team herpakte HCH zich halverwege de set weer. HCH nam een kleine voorsprong en gaf deze niet meer uit handen. De setstand werd uiteindelijk 25-22.

De drie dames en twee heren van het TSA volleybalteam namen 1 punt en een goed gevoel over de wedstrijd mee naar huis.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring