Schitterend kerstconcert Chr. Mannenkoor Asaf

Schitterend kerstconcert Chr. Mannenkoor Asaf

Het Chr. Mannenkoor Asaf onder leiding van haar dirigent Peter Bos heeft vrijdagavond voor een goed gevuld Kerkelijk Centrum “De Antenne” een schitterend kerstconcert gegeven. Het publiek genoot met volle teugen en waardeerden dit regelmatig met applaus. Het koor had voor dit concert de medewerking van  Peter Eilander orgel, Wilco Veldkamp piano, Han Kapaan één van ’s werelds beste hoboïsten en de in Berlijn wonende sopraan Esther Munsterman die zowel als solisten als samen met het koor te horen waren. Een leuk moment was dat spontaan de sopraan bij het lied Mary had a Baby dat op losse swingende manier werd gebracht niet alleen de solo zong maar ook het dirigeren van het koor voor haar rekening nam. Verder bracht Munsterman als solo “He Shall feed His flack” uit de Messiah van G.F. Händel en een Christmas medley, Han Kapaan liet zijn hobo spreken in de Kerstsonatine in een arrangement van Louis van Dijk gesteund door orgel en piano.

Asaf begon het concert waarin veel samenzang met Komt allen tezamen en het werd samen met aanwezigen op majestueuze wijze afgesloten met het Ere zij God van J. van der Waart.

Maandagavond gaf het Mannenkoor een kerstconcert in de PKN-kerk aan de Parallelweg in De Krim  met een ander samenstelling aan medewerkenden. Wel is aanwezig was de sopraan Esther Munsterman verder Niek Vedelaar piano en Ronald IJmker die het koor en samenzang begeleide op het orgel. 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring