Inloopspreekuur Computersoos in het Atelier van De Stuw

Inloopspreekuur Computersoos in het Atelier van De Stuw

Veel ouderen dreigen achter te raken bij de ontwikkelingen op computergebied. De kinderen en kleinkinderen praten over zaken waar de ouders/grootouders nooit van gehoord hebben. Het zijn juist de ouderen voor wie computer en internet zo belangrijk kunnen zijn. Computer en Internet kunnen sterk meehelpen langer onafhankelijk en zelfstandig te zijn. Om bovenstaande doelstellingen te realiseren, organiseert de Computersoos Balkbrug een inloopsoos voor ouderen.

  U bent van harte uitgenodigd om bij het inloopspreekuur van de computersoos te komen. Deze is iedere maandag van 14:00 t/m 16:00 in het Atelier van De Stuw. Dit is gevestigd in De Baron te Dedemsvaart, Julianastraat 4. U dient wel uw eigen apparatuur mee te nemen. We hopen u te kunnen verwelkomen om onder het genot van een kopje koffie, tegen een kleine vergoeding, te kunnen helpen.

Ook worden er door Computersoos Balkbrug cursussen en workshops georganiseerd over specifieke onderwerpen zoals een basiscursus Windows, internetten en e-mailen, een adressenbestand en etiketten maken, kaarten maken, internet bankieren, Word, Excel en nog veel meer. In de periode van 20 januari t/m 31 maart 2015 is hiervoor in de Bibliotheek te Balkbrug dinsdagsmiddags van 14:00 tot 16:00 uur een inloopspreekuur.

Stichting computersoos Balkbrug is een SeniorWeb leercentrum.

Voor meer informatie:www.compusoos.nl 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring