Schoolcarnaval De Langewieke enorm succes.

Schoolcarnaval De Langewieke enorm succes.

Het was maandag middag van 13.00 tot 15.15 uur één en al feest op De Langewieke. In Party centrum Vitus waren alle 230 kinderen en hun leerkrachten aan het hossen en zingen.
Er was van iedere groep een geweldig optreden. Daarnaast waren er moeders  die voor het extra schminken van  de kinderen zorgden. Ook konden kinderen met hun vriendje  of vriendinnetje op de foto in een schilderij. Halverwege was er een drankje voor iedereen en aan het eind kregen alle kinderen nog een zakje chips.
DJ Sander van Zijl was de man die de stemming er goed in bracht maar alle kinderen en hun leerkrachten deden volop mee zodat het een erg leuk feestje werd.
Een aantal dansmariekes van de de Venekloeten deden nog een optreden en ook Jeugdprins Tycho en zijn adjudant Jimi Kleis waren aanwezig met een aantal jeugdraadsleden. Zij deelden aan het eind van de middag nog de prijzen uit aan de mooist verkleedde kinderen. Als verrassing kwam ook de grote Prins Arjan nog even kort met zijn adjudant voor een kort bezoekje. Natuurlijk deden zij ook even mij aan de lange polonaise van De Langewieke.

Al met al een heel gezellig spectakel op De Langewieke maandag middag.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring