SCD’83 krijgt oorwassing 0 – 4 voor Hatto - Heim

SCD’83 krijgt oorwassing 0 – 4 voor Hatto - Heim

SCD’83 wilde thuis revanche nemen op de nederlaag in Hattem tegen Hatto Heim waar het destijds verloor met 4 – 1. Ook nu in de thuiswedstrijd wist SCD’83 geen potten te breken en bleef wederom met lege handen staan. De Hattemers profiteerden optimaal van de off day van SCD’83 en wonnen ditmaal met 4 – 0.

In het eerste kwartier hielden beide ploegen elkaar redelijk in bedwang toen Maarten Teuben met een uistekende vrijetrap in de hoek de score voor Hatto Heim opende 0 - 1. Hatto Heim speelde vanaf dat moment feller en kwamen steeds vaker als winnaars uit de duels. Af en toe kwam SCD’83 in de buurt van doelman Bultman maar echt gevaarlijk werd ploeg niet, spits Nick Dekker lag behoorlijk aan de ketting van de Hatto Heim verdedigers. Erik Wencker  leek iets terug te doen uit een corner ging de bal voorlangs. Ook Hatto Heim  speelde niet de sterren van het firmament maar waren dodelijk in de enkele kans die ze kregen. Rijcko Treep liet doelman Withaar in de 32e minuut kansloos in de hoek. SCD’83 kreeg in de 43e minuut de mogelijkheid om terug te komen in de wedstrijd doelman Christiaan Bultman grabbelde onder de voorzet van Frank Redder door Nick Redder kopte naast het lege doel.

In de begin fase van de tweede helft leek SCD’83 zich terug te knokken en het kreeg kansen die deze middag niet waren besteed aan Nick Dekker die wat meer beweging ruimte kreeg   doelman Bultman stond een aantal malen succes in de weg. Aan de andere kant deelde Hatto Heim in de 65e minuut na slechte wegwerken van de SCD-verdediging waarbij Michel Koridon over het hoofd werd gezien wederom een tik uit 0 – 3. In de 73e minuut kon Rijcko Treep definitief het vonnis deze middag vellen over SCD’83 door vanaf rand 16  rustig 0 - 4 binnen te schieten. In de slotfase leek invaller Tim Dekker de eer voor SCD’83 te redden maar ook hij miste het richting gevoel.  

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring