Handen uit de mouwen bij Stichting Sprank

Handen uit de mouwen bij Stichting Sprank

Jongeren van de GKV de Lichtbron uit Balkbrug hebben zich een aantal jaar geleden opgegeven als vrijwilligersgroep bij Present Hardenberg. De afgelopen jaren hebben zij al verschillende Present klussen gedaan en elk jaar wordt het gedaan met veel enthousiasme, zo ook deze keer. Dit jaar begeleidden groepenbegeleider Lidy Veltink de jongeren tijdens hun project. Zij omschreef het project als volgt:
“Wat was het weer leuk gister! Een enthousiast stel jongeren!! En een enthousiaste medewerker van de Sprank dus het kon niet stuk.”
Voor de jongeren maakt het nooit zoveel uit wat ze gaan doen, als ze maar lekker de handen uit de mouwen kunnen steken. Bij een locatie van Stichting Sprank in Hardenberg was er wel behoefte aan een paar extra handen. Er moest namelijk een nieuwe afrastering geplaatst worden tussen het terrein van Sprank en van de kerk. Om dat te realiseren moesten er ook nog flink gesnoeid worden en moest de oude afrastering verwijderd worden.
De jongeren hebben een dag van hun vakantie ingeleverd voor Present en starten op dinsdag 24 februari om 10.30 bij Stichting Sprank vol goede moed. Ze gingen direct aan de slag.
De medewerker van Stichting Sprank zorgde voor wat lekkers bij de koffie en voor een goede lunch. Aan het einde van de dag stond de nieuwe afrastering er. Stichting Sprank blij met het resultaat en Present Hardenberg weer blij met de inzet!

Meer informatie over Present Hardenberg?
Wilt u na het lezen van dit artikel meer weten over Stichting Present Hardenberg? Neem dan nu contact op  via 0523-271666 of via info@presenthardenberg.nl.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring