Nieuwe hoofdsponsor jeugdvoetbaltoernooi

Nieuwe hoofdsponsor jeugdvoetbaltoernooi

Uit het clubtoernooi van SV Dedemsvaart is in 2007 het Formido jeugdvoetbaltoernooi ontstaan. Vanaf het begin leverde Formido goede 'bouwstenen' om het jeugdvoetbaltoernooi van Dedemsvaart te laten groeien tot wat het nu is. Al die jaren leverde Rooth partyservice en rijdende winkels ook een niet te onderschatten bijdrage aan het succes van het toernooi. In de ondernemers Han en Thom Rooth vond de Stichting Voetbal toernooien Dedemsvaart (SvtD) dan ook snel een nieuwe hoofdsponsor.

Het verlenen van service zit de gebroeders Rooth in het bloed. De start van een online supermarkt past helemaal bij die servicegerichte instelling.  Binnenkort start het bedrijf met 'Thuisboodschap', een online supermarkt. Met Thuisboodschap kunnen boodschappen eenvoudig worden besteld, waarna ze thuis worden bezorgd. 

Op sportpark De Boekweit werd het 3-jarig sponsorcontract ondertekend door de heren Han Rooth en Peter ten Katen, voorzitter van de stichting. Het toernooi gaat verder als het Rooth jeugdvoetbaltoernooi. Dit jaar wordt het toernooi gespeeld op 6 en 7 juni.

Na de ondertekening van het contract overhandigde Peter ten Katen een bos bloemen aan de nieuwe hoofdsponsor. 'Wij hebben zeven jaar uitstekend samengewerkt met Formido. Wij zijn trots en blij dat wij nu verder kunnen als het Rooth internationaal jeugdvoetbaltoernooi', zei de voorzitter tegen Han Rooth. Hoewel er een driejarig contract is getekend werd duidelijk dat partijen de intentie hebben om langer dan drie jaar samen te werken. 

Inschrijven

De inschrijving voor 2015 is weer geopend en de eerste verenigingen hebben al enkele jeugdteams ingeschreven. Inschrijven kan via www.svtd.nl, de website van de stichting. Naar verwachting zullen uiteindelijk circa 150 jeugdteams, waaronder enkele teams uit Duitsland en Engeland, deelnemen aan het toernooi. De jongste jeugd speelt op zaterdag 6 juni. De oudere jeugd komt zondag 7 juni in actie.

 

Meer informatie? Zie:

www.rooth.nl

www.svtd.nl

www.thuisboodschap.com

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring