Fans en publiek stemmen Empire naar finale The Clash Of The Cover Bands.

Fans en publiek stemmen Empire naar finale The Clash Of The Cover Bands.

Dedemsvaartse band Empire wist zich te plaatsen voor de finale  The Clash Of The Cover Bands. Het was toch wel spannend voor de Dedemsvaartse band om zaterdag  op het grote podium in het Metropool in Hengelo de spit van 6 bands af te bijten. Aanvankelijk zouden 8 band tegen elkaar strijden, maar 2 band hadden om verschillende reden afgezegd. Vandaar Empire om 20.30 de zware taak had om de spits af te bijten. Maar met grote verve wist de band het publiek (ook veel uit Dedemsvaart) op hun hand te krijgen met goede muziek en ook het publiek er bij te betrekken. Na de oproep van zangeres Rosanne dat het publiek gerust dichter bij het podium mocht komen staan ( waar gelijk positief op gereageerd werd) speelde de band de sterren van de hemel. Na een half uur hadden ze hun optreden er opzitten, en konden ze genieten van alle andere bands. De kwaliteit was erg hoog, vandaar Empire geen illusie had dat men door zou dringen tot de finale.. Maar ruim na middernacht bleek dat de publiekjury Empire de meeste stemmen had gegeven, wat recht geeft op een finale plaats. Welke andere bands door de vakjury zijn aangewezen voor de finale is ons niet bekent.

Maar 13 juni staat de Dedemsvaartse band Empire verassend in de regio finale ook weer in het prachtige Metropool. Voor alle info kijk op  www.theclashofthecoverbands.com

 

De band laat weten dat ze de fans en het publiek geweldig bedanken voor hun stemmen. Dit geeft ons zeker zelf vertrouwen voor de finale.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring