Schenking Rollepaal aan Hospice Dedemsvaart

Schenking Rollepaal aan Hospice Dedemsvaart

Woensdag morgen werd in Dedemsvaart aan de Rollepaal 3 op het bedrijventerrein ‘De Rollepaal’ een cheque overhandigd aan Stichting Hospice Dedemsvaart door de bedrijfsleider van Romit B.V. Deze symbolische cheque is een schenking van Rollepaal B.V. aan het Hospice.
Jaarlijks kiest Rollepaal B.V. samen met haar personeel een goed doel. Dit goede doel wordt bij voorkeur regionaal gekozen. Sinds jaren worden geen kerstkaarten meer verstuurd aan relaties wereldwijd via de reguliere post maar wordt de kerstboodschap digitaal verstuurd. De kosten die hiermee jaarlijks gemoeid waren, worden nu besteed aan een goed doel dat elk jaar opnieuw bepaald wordt. Dit jaar is gekozen voor het Hospice in Dedemsvaart. Stichting Hospice Dedemsvaart is er voor terminaal zieke mensen in de laatste levensfase. Wanneer deze mensen door omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen, biedt Hospice Dedemsvaart een alternatief waar familie, mantelzorg en vrienden gezamenlijk met de huisarts en de  professionele thuiszorg daarbij gesteund door vrijwilligers de zorg voor hun dierbare kunnen voortzetten, zodat de mensen waar het om gaat in alle rust aandacht voor elkaar kunnen hebben.
Rollepaal B.V. produceert al meer dan 50 jaar machines voor de productie van kunststof pijp voor klanten wereldwijd en heeft vestigingen in de USA en India. Daarnaast heeft Rollepaal verkoopkantoren in Zuid-Afrika, Indonesië en Rusland. Rollepaal levert hoogwaardige producten door innovatieve technologieën en denkt mee in milieuvriendelijke oplossingen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is hierbij een belangrijke factor.  Romit B.V. levert wereldwijd hoogwaardige onderdelen en systeemoplossingen voor de rubber- en kunststoftechniek, de energie- en aandrijftechniek en de maritieme techniek. Romit B.V. is onderdeel van de Rollepaal Groep. Ook Ramix Injection Moulds is gevestigd aan de  Rollepaal 3 in Dedemsvaart en is onderdeel van de Rollepaal Groep. Zij produceert matrijzen voor pijpfittingen. De focus in de matrijzenbouw ligt in de markten voor water aan- en afvoer, heet en koud water transport, gastransport, electriciteit en communicatie. Het moederbedrijf Rollepaal  is gevestigd aan de Rollepaal 13 in Dedemsvaart.
Kijk eens op de www.rollepaal.com , www.romit.nl, www.ramix.nl en www.hospicededemsvaart.nl

De locatie Romit aan de Rollepaal 3 is bewust gekozen  voor de overhandiging  van de check omdat daar net geïnvesteerd is in een nieuwe machine en Rollepaal meenden dat dit een mooie achtergrond zou zijn voor de foto(‘s). 

 

 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring