JVC Dedemsvaart organiseert voetbal-3-daagse

JVC Dedemsvaart organiseert voetbal-3-daagse

Kinderen die van voetbal houden kunnen zich van woensdag 6 tot en met vrijdag 8 mei 2015 lekker uitleven op het Dedemsvaartse sportpark de Boekweit. Jos Paul, hoofd jeugdopleiding bij de Jeugd Voetbal Combinatie Dedemsvaart, heeft voor elke leeftijdsgroep oefenstof ontwikkeld.

Onder leiding van een aantal jeugdtrainers kunnen de kinderen – op hun eigen niveau en samen met leeftijdgenoten – drie dagen genieten van het voetbalspel. Jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot en met 13 jaar kunnen zich inschrijven. Er kunnen maximaal zestig deelnemers worden ingeschreven. De deelnemers hoeven geen lid te zijn van één van de Dedemsvaartse  voetbalverenigingen.

Lunch inbegrepen

De ochtenden worden ingevuld met technische en tactische oefeningen en de middagen staan in het teken van verschillende spelvormen. De voetbaldagen beginnen om 10.00 uur en eindigen om 15.00 uur. Men kan zich aanmelden door middel van een inschrijfformulier dat is te vinden opwww.jvcdedemsvaart.nl . Daar is ook meer informatie te vinden over de voetbal-3-daagse. Na de aanmelding krijgt de deelnemer een bevestiging van deelname.

De kosten zijn € 15,00 per deelnemer, inclusief drie dagen lunch. De uiterste inschrijfdatum is 30 april 2015. Als er op die dag voldoende deelname is, dan wordt dit per email doorgegeven. Het inschrijfgeld dient op de eerste dag van de voetbaldagen betaald te worden. 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring