Knappe overwinning korfbalvereniging Avereest 1.

Knappe overwinning korfbalvereniging  Avereest 1.

Zaterdag vertrok het 1e team van Korfbalvereniging Avereest voor het laatste duel in deze zaalcompetitie naar buurplaats Hardenberg voor een treffen met het reeds kampioen zijnde team van Juventa.

Vanaf begin van de wedstrijd bleek Avereest echt de meerdere in het spel,in korte tijd stond de score op 0-3 door treffers van Herman,Elske en Len. Echter Juventa leek wakker geschud hierdoor en wist uiteindelijk te volgen en de stand weer gelijk te brengen.  Daarop had Sanne direct een straffend oordeel,zij scoorde van afstand en herhaalde dat deze wedstrijd nog eens 3 maal. Gedurende de strijd wist Juventa nog een aantal malen op gelijke stand te komen, maar wist nimmer de voorsprong te pakken. Avereest bleef constant in haar spel en toonde duidelijk dat ze vandaag zeker niet voor de kampioen onder gingen doen. Uiteindelijk wist Avereest dan ook de wedstrijd te winnen met 12-13.

Avereest had een bloemetje meegebracht voor het kampioensteam en de spelers werden allemaal gefeliciteerd. Avereest eindigde zelf op de tweede plaats in deze competitie.

De eerste veldwedstrijd staat al weer gepland voor zaterdag 28 maart, een uitwedstrijd naar Blauw Zwart in Wierden.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring