Dedemsvaarters slaan handen in één voor Nederlandse motorsport

Dedemsvaarters slaan handen in één voor Nederlandse motorsport

Gert Vogelzang, bekend van Dedemsvaart in vogelvlucht, is een samenwerking aan gegaan met motorsportreporter Asse Klein. De uit Dedemsvaart afkomstige Asse is dit jaar gestart met een motorsport nieuwsbron onder de naam Dutch Motorsport.

Gert Vogelzang maakt naast vele foto’s binnen Dedemsvaart, ook prachtige foto’s tijdens verschillende motorsportevenementen. Gert is aanwezig bij de grote motorsportevenementen op het TT-circuit en bij de Nederlandse kampioenschappen in Assen. Daarnaast bezoekt de fotograaf ook kleinere motorsportevenementen in de regio. Asse Klein, die ook schrijft voor de website MotoPaddock, is dit jaar gestart met de nieuwsbron Dutch Motorsport. De nieuwssite richt zich op Nederlandse coureurs, teams en kampioenschappen in de wegrace. Asse wordt bij dit project gesteund door zijn broer Bernd, communicatiestudent Thijs Schippers en neef en tevens naamgenoot Asse Klein.

Dutch Motorsport gaat verslag doen van alle motorsportevenementen in Nederland. Deze verslagen zijn niet compleet zonder mooie foto’s. Gert zal tijdens deze evenementen het Dutch Motorsport team ondersteunen, door het maken van foto’s langs het circuit.

Gert vindt het een eer dat hij het initiatief, afkomstig uit Dedemsvaart, kan steunen:
‘Ondanks dat we elkaar niet kenden, bleek dat er na de eerste kennismaking zeker een chemie tussen ons was. We hebben allebei als doel om met onze hobby een aanvulling te zijn voor de liefhebbers van de Nederlandse motorsport. Ik voel me dan ook vereerd, dat ik mijn steentje mag bijdragen aan de ontwikkeling van Dutch Motorsport. Want laten we eerlijk zijn, we zijn in deze regio toch bevoorrecht met het prachtige TT-circuit van Assen in onze achtertuin.’

Asse is ook zeer te spreken over de samenwerking met de fotograaf:
‘Een nieuwsbron is niks, zonder mooie foto’s. Bij de start van Dutch Motorsport hebben we gelijk contact gezocht met diverse fotografen, zoals ook met Gert. Ik vind het erg leuk dat een dorpsgenoot ons helpt tijdens de evenementen. Daarnaast hebben we ook contact met diverse andere fotografen, onder andere met de uit Balkbrug afkomstige Henk Mannes. We zoeken het dicht bij huis, vertelt Asse met glimlach.’

Ducht Motorsport is op dit moment actief op social media (Facebook & Twitter). De website Dutchmotorsport.nl is in ontwikkeling en wordt in de loop van het voorjaar opgeleverd.

www.dedemsvaartinvogelvlucht.nl       www.facebook.com/dutchmotorsport 

 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring