De Int. Jacobs Groep Grasbaanraces ontvangt tweede paasdag een special guest in Balkbrug

De Int. Jacobs Groep Grasbaanraces ontvangt tweede paasdag een special guest in Balkbrug

Balkbrug – Ook dit jaar krijgt het paasweekend weer een internationaal tintje door de MAC van Dedem. Op tweede paasdag, maandag 6 april vinden de jaarlijkse Internationale Jacobs Groep grasbaanraces plaats aan de Molenweg in Balkbrug. Met de vijf verschillende klassen staat het publiek een gevarieerd en spectaculair raceprogramma te wachten met vele (inter-)nationale rijders en special guest.

Special guest Jurgen van den Goorbergh

Naast de vele grasbaanrijders ontvangt de MAC van Dedem een special guest tijdens de Internationale Jacobs Groep Grasbaanraces; Voormalig MotoGP coureur / Extreme enduro deelnemer / Dakar motorrijder Jurgen van den Goorbergh! Hij zal tussen de grasbaanraces door diverse demonstraties geven met zijn Dakarmotor en iedereen kan hem ontmoeten op het vrij-toegankelijke rennerskwartier.

Een geweldige aanvulling op het deelnemersveld van zo’n 21 topcoureurs uit vijf verschillende landen in de Specialklasse Internationaal op tweede paasdag in Balkbrug. Maandag 6 april worden naast  de internationale specials solo en zijspanraces ook de ST 1 en ST2 en de 250 cc specials nationaal verreden.

 

Jeugd- en nationale races

Naast de Internationale Jacobs Groep Grasbaanraces organiseert de MAC van Dedem wederom een wedstrijddag voor de Jeugd- en Nationale klassen in de Grasbaansport. Dit evenement vindt plaats op de zaterdag na de Pasen, 11 april aanstaande. Ook deze races hebben een zeer spectaculair karakter, want de punten tellen mee om het Nederlands Kampioenschap. Kom ook dan naar het grasbaanterrein aan de Molenweg in Balkbrug en moedig deze aanstormende talenten aan!

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring