Kunstbende instellingentoer met optredens in jongerencentrum ChillOut!

Kunstbende instellingentoer met optredens in jongerencentrum ChillOut!

Dinsdagavond 31 maart komt Kunstbende langs in jongerencentrum ChillOut!. Kunstbende is dé wedstrijd voor jong creatief talent. Deze avond staat dan ook in het teken van jong talent met optredens van Complexx & Sir5, Qwaine Nava, the Dolly Rockers en DJ Fearzzz draait de avond aan elkaar met lekkere plaatjes!

De avond begint om 19:30 en entree is gratis! Kunstbende is dé wedstrijd voor jong creatief talent in de categorieën Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. Vanavond komen zij langs om het een en ander te laten zien en te vertellen over deze toffe wedstrijd. De rappers Complexx & Sir5 kennen we van hun optredens in o.a. Hedon Zwolle en zullen er vanavond ook weer een feestje van maken. Qwaine Nava is een jonge talentvolle rapper en behaalde vorige week nog de 2e plek tijdens Hardenberg Got Talent. The Dolly Rockers zijn vier meiden die normaal gesproken samen spelen in de schoolband van de Zeven Linden. Vanavond gaan ze gezamenlijk een aantal covers akoestisch ten gehore brengen. DJ Fearzzz draait de avond aan elkaar met lekkere plaatjes!

Jongerencentrum ChillOut! zit in De Baron aan Julianastraat 54 in Dedemsvaart. Ingang zit aan de kant van de parkeerplaats. 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring