GrandCafe T Dorp sponsort gratis bus reis fans Empire coverband.

GrandCafe T Dorp sponsort gratis bus reis fans Empire coverband.

Yes!!!! We horen bij de negen beste coverbands van Regio Noord-Oost Nederland en staan als publiekswinnaar in de Regio-Finale op zaterdag 13 juni a.s. in de Metropool in Hengelo. In deze finale spelen de bands om de titel ‘Beste coverband van Noord-Oost Nederland’. Ook zijn er drie tickets te winnen voor de BENELUX Semi-Finals die op 10 januari 2016 zullen plaatsvinden in dé poptempel van Nederland: Paradiso Amsterdam

We hebben jullie steun en aanmoedigingen nu meer dan ooit nodig om het beste uit onszelf te kunnen halen, dus zorg dat jullie erbij zijn op zaterdag 13 juni!!! Om 22.00 uur start onze Regio-Finale in de Metropool in Hengelo! We bieden onze fans GRATIS busvervoer vanuit Dedemsvaart. Meld je nu aan via onze website en zorg dat je niet achter het net vist want VOL=VOL. De entreekaarten van het Metropool kosten 10 euro en kunnen gelijk worden mee besteld via onze website!

In het speciaal willen Empire GrandCafe T Dorp uit Dedemsvaart bedanken voor het sponsoren van de busreis! Oja, voor versnaperingen in de bus wordt gezorgd!

Aanmelden kan via: www.empire-coverband.com

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring