Aan de slag met Stichting Present

Aan de slag met Stichting Present

Een groep van 6 vrijwilligers van de PKN kerken in Bergentheim heeft zaterdagmorgen jl. de handen uit de mouwen gestoken in de achtertuin van de woongroep van Stichting Sprank aan de Weidebuurt in Heemse. De bewoners hebben allemaal een eigen tuintje, waar ze lekker kunnen zitten vanuit hun woon/slaapkamer. Het gebouw van Sprank staat er inmiddels 11 jaar en de tuintjes waren aan een opknapbeurt toe. De oude struiken waren uit model geraakt en zijn vervangen door fris bloeiende hortensia’s, diverse vaste planten en zomerbloeiers. De grond is verrijkt met compost, zodat de planten ook goed kunnen groeien. De vrijwilligers kregen nog een enorme plensbui met hagel te verwerken. Maar ze lieten zich daardoor niet ontmoedigen en hebben het karwei afgemaakt. Tot grote tevredenheid van de bewoners en het personeel van de Sprank.
Dit project kon plaatsvinden doordat de vrijwilligers zich bij de Stichting Present hadden aangemeld om een klus te doen. Dit hebben ze al meerdere jaren gedaan. Ook voor volgend jaar hebben ze zich al weer beschikbaar gesteld. Anderzijds had de Stichting Sprank zich ook bij Present gemeld met de hulpvraag voor de tuin. Zo kon er een match worden gemaakt.

Meer informatie over Present Hardenberg?
Wilt u na het lezen van dit artikel meer weten over Stichting Present Hardenberg? Neem dan nu contact op  via 0523-271666 of via info@presenthardenberg.nl.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring