Empire naar landelijke finale The Clash of the Cover Bands.

Empire naar landelijke finale The Clash of the Cover Bands.

Mede door dat Grand Cafe ’t Dorp de bus sponsorde kon de coverbands Empire uit Dedemsvaart op steun rekenen van een kleine 50 fans tijdens de Regio finale Noord-Oost Nederland van The Clash of the Cover Bands  in het Metropool in Hengelo. Door de sponsoring was het busvervoer gratis. Maar Empire zal dit jaar als tegenprestatie een optreden in Grand Cafe ’t Dorp verzorgen. De stemming zat er bij de fans tijdens de busrit al goed in. Er waren voldoende sapjes aan boord om de kelen al te smeren. En die waren gesmeerd, want bij de aankondiging van Empire door organisator John Van den Borne barste de fans helemaal los. Vervolgens haalde de band in een 30 min. alles uit de kast. Gezien hoe de stemming in de zaal was leek het er op dat andermaal Empire in aanmerking zou komen voor als publiekswinnaar. Bij het afkondigen van Empire door John kwam hij er achter dat het Dedemsvaarts  publiek helemaal uit hun dak gingen, wat hij zeker als positief aanschouwde.

Empire trad als 5de band van de 9 op, dus was het nog wel even wachten tot men wist of men een tickets voor de BENELUX Semi-Finals die op 10 januari 2016 zullen plaatsvinden in dé poptempel van Nederland” Paradiso Amsterdam” in de wacht zou slepen. Maar ruim naar middernacht kwam het verlossende woord, Empire gaat als publiekswinnaar door naar de landelijke finale. Dedemsvaart in vogelvlucht feliciteert de band met dit geweldige resultaat.

De band dankt natuurlijk de fans en de sponsor voor hun inbreng, zonder hun hadden we het zeker niet gehaald was de reactie van de band.

Voor meer live beelden klik op de volgende links.

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=teAXOBaqGFQ

http://youtu.be/iKNE2YnLslg

http://youtu.be/SXJyFHOBIVI

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring