Red de zorg - teken de volkspetitie

Red de zorg - teken de volkspetitie

Drie weken geleden vroeg ik je de Volkspetitie Red de Zorg te tekenen. Inmiddels hebben ruim 300.000 mensen dat gedaan. Als je nog niet hebt getekend wil ik je graag oproepen dit alsnog te doen.http://www.fnvvoorzorg.nl/forms/volkspetitie-red-de-zorg .
Roep ook je vrienden, collega's en familie op om te tekenen voor goede zorg. Nu is het moment. We hebben nog een paar dagen! Stuur deze mail door naar je vrienden, collega's en familie en steun ons in de eindsprint richting 19 juni.

Dan overhandigen we de Volkspetitie aan staatssecretaris van Rijn en gaan we erover in debat met de politieke partijen uit de Tweede Kamer. Ik hoop dat je, net als ik, bij het grote zorgdebat in Den Haag aanwezig bent, vrijdag 19 juni om 13.00 uur, Hofplaats.
 
Inmiddels komen er duizenden handtekeningen per dag binnen. Door het beleid van het kabinet verliezen honderdduizenden kwetsbare mensen hun zorg en tienduizenden werknemers in de zorg hun baan. Organisaties zoals de landelijke cliëntenraden en de politievakbond ondersteunen de Volkspetitie. Zij zien dagelijks de gevolgen van de afbraak van de zorg. Maar ook kerken, moskeeën en sportclubs sluiten zich spontaan aan. Talloze prominenten, waaronder Humberto Tan, Paul Witteman, Albert Verlinde, Arie Boomsma, Willeke Alberti, Jan Mulder en Herman Finkers hebben de Volkspetitie getekend en riepen in een paginagrote krantenadvertentie de rest van Nederland op om de Volkspetitie ook te tekenen. Zo’n duidelijk signaal van honderdduizenden Nederlanders kan de politiek niet negeren.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring