Massale steun voor coverband Empire.( Foto's toegevoegd)

Massale steun voor coverband Empire.( Foto's toegevoegd)

Met grote trots kan Empire meedelen dat de bustickets voor Paradiso zijn UITVERKOCHT !!

Dat betekend dat ze zaterdag 9 januari 2016 met maar liefst 170 buspassagiers verdeeld over twee dubbeldekkers richting Amsterdam gaan om daar een fantastische dag te beleven. En dan hebben ze degenen die een losse entree ticket hebben gekocht dus nog niet eens mee gerekend! Overigens zijn die nog wel beschikbaar dus mocht je Empire nog willen steunen, wees er dan snel bij!

Empire is bijzonder vereerd dat zoveel mensen de moeite nemen om hun te komen steunen tijdens The Clash of the Coverbands en daarom willen zij jullie nu al enorm bedanken voor de support! Tevens een groot dank aan hun sponsoren, zij zorgen er voor dat 170 mensen wordt vervoerd richting Amsterdam:

- Eshuis Metaal uit Hardenberg (www.eshuis-metaal.nl )

- Sollie.Comm uit Dedemsvaart (www.sollie.nl )

Alle informatie over de busreis volgt nog per mail en mocht je toch achter het net hebben gevist dan kun je nog prima met je eigen autootje die kant op want losse entree tickets blijven nog tot en met 31 december beschikbaar via onze website. www.empire-coverband.com.

Mensen loods Empire naar de finale van The Clash of the Coverbands en kom naar Paradiso.

De datum van de finale is 23 April 2016. De locatie is nog niet bekent maar het wordt Tilburg of Maastricht. Maar eerst groot feest in Paradiso met naast Empire nog 8 topbands uit de Benelux. Voor alle info kijk op de website  http://www.theclashofthecoverbands.com/show/contact.php  (ook voor eventuele tickets)

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring