Gezellige drukte tijden Eveno Finishparty.

Gezellige drukte tijden Eveno Finishparty.

Vrijdagavond vond onder grote belangstelling in Cafe Bolte in Gramsbergen de jaarlijkse seizoen afsluiting plaats. Beter bekent onder de naam  Eveno Finishparty.

Nadat voorzitter Bertus Kelder de aanwezigen had verwelkomt stond men stil bij 3 personen die  nauw betrokken waren bij Eveno racing, en het afgelopen jaar waren overleden. Vervolgens werd coureur Ernst Dubbink naar voren gehaald om zijn seizoen door te nemen. Hier uit bleek wel dat de samenwerking tussen team Ernst Dubbink en Eveno racing zeker zijn vruchten afwerpt. Ernst die toch meer als leermeester voor het jonge talent van Eveno racing optreed kan terug kijken op de goede ontwikkeling van Dennis Koopman, die ook onder de hoede van Eveno  is ontwikkeld maar inmiddels voor een ander team uitkomt. Maar nu een aantal jaren Walid Soppe de kennis en ervaring van Ernst in zich heeft opgenomen, is de ontwikkeling van Walid zo snel gegaan dat hij na al een jaar ervaring in de Red Bull MotoGP Rookies cup heeft grote stappen maakt, en volgend jaar weer aan deze wedstrijden mag deel nemen. Maar wat misschien nog wel belangrijker is dat Walid is opgenomen in het Dutch Racing Team , en het komende seizoen aan de Spaanse competitie deel zal nemen. Met die verstande dat Walid minder in Nederland te zien is. Maar vandaag (zaterdag) komt er een persbericht naar buiten over Walid. Maar een ding is zeker Eveno blijft Walid steunen. Voor de trouwe fans is het natuurlijk wel belangrijk dat er in de ONK een coureur  van Eveno aan de start verschijnt. En waar ze zo langzamerhand een scherpe neus voor hebben om jong talent te ontdekken, werd  het nieuwe 13 jarige  talen uit Stadskanaal Sander Kroezen  voor gesteld. Dus kunnen de fans toch weer in Nederland genieten van een jong Eveno coureur.

Ook blikt de voorzitter terug op de jaarlijkse Classic TT in Anne wat toch een van de vele hoogte punten zijn van Eveno. Na het officiële gedeelte werd er nog gezellig nagebabbeld onder het genot van een hapje en drankje.   

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring