Gevoelige nederlaag korfballer Avereest.

Gevoelige nederlaag korfballer Avereest.

De laatste zaterdagmiddag voor de kerstvakantie kwam Juventa uit Hardenberg op bezoek bij het eerste team van korfbalver. Avereest. De wedstrijd werd gespeeld in de Citadel. De eerste kerstdiners waren weer achter de kiezen, waardoor de extra kg er af gespeeld moesten worden. Het begin van de wedstrijd was men aan beide zijden zowel slordig als fanatiek.

Met afstandsschoten van Robert, Herman en Zwaantje wist Avereest in het spoor van Juventa te blijven, maar bij een 3-3 stand schakelde Juventa een tandje bij en maakten een gaatje van 2 punten. Maar andermaal met afstandsschoten van Zwaantje en Ilse werd de stand gelijk. Andermaal werd de druk door Juventa opgevoerd, en ging men met een 6-8 de rust in.

 Na de rust bleef het nog even spannend, maar Juventa bleef op voorsprong staan. Door dat Avereest probeerde meer druk te zetten ging men ook slordiger spelen wat uiteindelijk door Juventa genadeloos werd afgestraft. Men liep uit naar 8-18 stand. Door dat Juventa wat verslapte wist Avereest door scores van Loysa en Len uiteindelijk een eindstand van 10-18 op het score bord te brengen.

De eerst komende wedstrijd voor Avereest is op 3 januari uit tegen Korvesta.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring