Voorronde Protos Weering zaalvoetbal de Citadel Dedemsvaart.

Voorronde Protos Weering zaalvoetbal de Citadel Dedemsvaart.

De populariteit van het Protos-Weering Zaalvoetbaltoernooi kent maar geen grenzen. De organisatie valt van de ene verbazing in de andere. De voorronde van de 39ste editie van het zaalvoetbaltoernooi van Protos ging weer knallend van start. De wedstrijden trokken weer meer publiek dan vorig jaar en in de bomvolle sporthallen met sfeervolle ambiances vielen ook de nodige verrassingen te noteren.

In Sporthal de Citadel  in Dedemsvaart streden de volgende teams:

Hoogeveen (zon)       

Dedemsvaart 

SCD '83

Avereest        

SVV '56

Hoogeveen wist alle wedstrijden te winnen, maar SVD maakte het de ploeg nog wel erg moeilijk. Tot de laatste wedstrijd was het nog spannend wie er nummer 2 zou worden

SCD’83 had de beste papieren met 3 punten meer dan plaatsgenoot SVD, maar op papier had SVD tegen Avereest een gemakkelijkere wedstrijd, maar moesten toch proberen dan het doelgemiddelde op te krikken. Met de uitslag van 5-1 lukte dat goed. Voor SCD '83 stond de zware klus tegen Hoogeveen op het programma. Eerst kon SCD’83 nog bij blijven maat op het eind schoorde Hoogeveen toch nog 3 keer. Zo hadden de beide ploegen uit Dedemsvaart 7 punten, maar op doelsaldo pakte SVD de 2de plaats. Maar door een van de beste nummers 3 ging ook SCD '83 door naar de kwartfinale.

SVD speelt morgen (woensdag) in Ommen en SCD’83 in Hardenberg.

Voor het hele spelschema kijk op. http://www.protosweering.nl 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring