Ben jij onze Acasia de Groene Prinses?

Ben jij onze Acasia de Groene Prinses?

Acasia de Groene Prinses wordt een muzikale familievoorstelling waarvan het script en de eerste liedjes al in grote lijnen zijn geschreven. Wij zoeken enthousiaste creatieve mensen – jong én oud! –, die het leuk vinden om samen met medespelers, een regisseur en muzikaal leider deze voorstelling vorm te gaan geven. De voorstelling speelt in ieder geval op 6, 7 en 8 mei in theater MFC De Baron te Dedemsvaart.

Het verhaal gaat over prinses Acasia, zij is jarig! Haar ouders, de koning en de koningin organiseren een groot volksfeest om dat te vieren. Ook het volk vindt het reuzespannend, want ze gaat voor het eerst ‘hun eigen’ prinses Acasia zien! Vlak voor het feest gaat beginnen, wordt Acasia echter ontvoerd door een bende schobbejakken.. Maar vindt ze dat wel zo erg?

De Rollen

In het stuk is een mooie zangrol weggelegd voor prinses Acasia die enerzijds een lieve prinses is, maar anderzijds een stoere dame die de ruwe wereld niet schuwt. Voor haar ouders, de Koning en Koningin, is er een bescheiden rol met zang weggelegd. Binnen het koninkrijk is er natuurlijk ook het Volk. In het Volk zitten kleine zinnetjes spel en zang verwerkt, verder neemt het Volk ook de belangrijke koor- en/of ensemblegedeeltes voor hun rekening. Verder is er ook nog een bende Schobbejakken. De Schobbejakken worden aangestuurd door Rover, de leider van de bende, die ook vocaal zijn steentje mag bijdragen. Dit verhaal wordt op een komische manier op de voet gevolgd door de Baron van Dedem jr. en zijn zusje Marle.

Audities 8 en 9 januari

Ben jij onze Acasia de Groene Prinses? Of spreekt een andere rol in deze voorstelling je aan? Geef je op voor de audities die 8 en 9 januari in MFC De Baron gehouden zullen worden. Stuur mailtje vòòr 4 januari naar info@delenendoen.nl . Geef daarbij ook aan wat je voorkeursdag is voor de auditie en wat je motivatie is.

Vind je van jezelf dat je niet op de planken moet gaan staan, maar vind je dit wel een tof project? Je kunt ons ook, met alle liefde, helpen mee denken en doen achter de schermen. Bijvoorbeeld met de kleding, decor, kap- en grime of een van de vele andere mogelijkheden binnen onze productiegroep. Het is eenmalig en vrijblijvend, en je leert hele leuke mensen kennen! Interesse in een kennismaking? Mail dan ook naar info@delenendoen.nl

Meer informatie is te vinden op: http://www.cultuurdelenendoen.com/acasia

 

 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring