Persconferentie Dedemsvaria 2016

Persconferentie Dedemsvaria 2016

Vrijdagavond 22 januari maakt het Dedemsvaria bestuur vanaf 20.00 uur alle laatste nieuwtjes bekend over de 45e editie van de komende feestweek. Dat gebeurt in brasserie de Corner (Jullianastraat). Niet alleen de pers, maar ook andere belangstellenden zijn van harte welkom bij de persconferentie.

 Wat nu al bekend is, is dat de verkiezing van de Rozentrio's weer openbaar wordt. Zaterdag 5 maart aanstaande zullen in De Baron de nieuwe Rozentrio's worden gekozen en gepresenteerd. De trio's worden gekozen door het Dedemsvaria bestuur, maar publiek is daarbij van harte welkom.

 Kandidaat Rozentrio's

Overigens kunnen kandidaat Rozentrio's zich nog tot 1 februari aanstaande melden. Dat kan door een email met foto en motivatie te sturen naar info@dedemsvaria.nl

Van de kandidaten van 20 jaar en ouder wordt verwacht dat zij spontaan en actief zijn. Vanzelfsprekend moeten zij ook beschikbaar zijn tijdens de Dedemsvaria van 1 tot en met 6 augustus 2016.

Voor het mini Rozentrio worden kandidaten gezocht in de leeftijd tussen 9 en 11 jaar die beschikbaar zijn van 1 tot en met 3 augustus.

 Samen met alle vrijwilligers hoopt het bestuur van de Dedemsvaria het succes van 2015 dit jaar weer te overtreffen.

 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring