Empire naar finaleThe Clash of the Cover Bands. ( Up Date)

Empire naar finaleThe Clash of the Cover Bands. ( Up Date)

Rock Pop Coverband Empire uit Dedemsvaart bestaande uit Vincent Roelofs (zanger), Rosanne Sanders (zangeres), Arjan Böhm (leadgitarist), Bart van Zijl (slaggitarist, backingvocalist, percussionist), Jurgen Kleine (toetsenist), Richard Rijstenberg (bassist), Tom Roelofs (drummer, backingvocalist ) en gast toetsenist Jasper van der Deen schrijven historie door tijdens de halve finale van het grootste muziek spektakel The Clash of the Cover Bands van de Benelux in Paradiso Amsterdam een finale plaats af te dwingen in Eindhoven voor dit grote muziek gebeuren. In totaal streden 18 bands over twee dagen voor 9 plaatsen in de finale. Elke dag gingen 2 bands door gekozen door de vakjury en 2 bands door het publiek gekozen. Plus nog een band met een wildcard. Empire wist zich gesteund door een kleine 250 fans die met 2 bussen gesponsord door Eshuis Metaal uit Hardenberg www.eshuis-metaal.nl en Sollie.Comm uit Dedemsvaart www.sollie.nl naar Amsterdam vertrokken Raymond. en Mark geweldig bedankt namen de fans en de band. Nadat Empire de fans bij de ingang van Paradiso hadden ontvangen, moesten ze als een van de eerste bands optreden. Hier bij werd gelijk de stempel gezet. Empire speelde de gezonde spanning grandioos van zich af, en de fans lieten zich direct horen. Maar na dat alle bands hadden gespeeld waren de reacties van de zowel het publiek als de band dat de kwaliteit erg hoog was. Door dat het programma iets was uitgelopen kwam de prijsuitreiking toch in het geding voor de fans die met de bus waren gekomen. Men moest om 22.30 uur weer in de bus zitten. Maar organisator John van den Borne kon nog net op tijd de uitslag bekent maken. Nadat de nummers 1en 2 van de vakjury bekend waren gemaakt . en de nummer 2 van de stemmers ook bekend was, zag je de spanning van de gezichten af te lezen. Maar toen John de naam Empire noemde Barste de feestvreugde los in het Dedemsvaartse kamp. Paradiso ontplofte bijna. Iedereen ging volledig uit hun dak. Maar men moest toch snel richting de bussen gaan, want het was ruim 22.30 uur geweest. Daar werd de feestvreugde snel verstomd door dat men te horen kreeg dat een bus een lekke band, met het gevolg dat deze mensen pas tegen 1.00 uur uit Amsterdam vertrokken. Het is overmacht maar toch erg vervelend. Dat de stemming in de eerste bus hierdoor erg rustig was spreekt voor zich. Want ja het is toch samen uit samen thuis, wat nu dus niet kon. Maar over een paar dagen zijn de fans dit weer vergeten en kunnen nagenieten van wat Empire heeft neer gezet en zich gaan voorbereiden op de finale. Empire  namens de fans en Dedemsvaart in vogelvlucht  van harte gefeliciteerd.

Wie er niet bij is geweest is er nog een herkansing, want vanaf 26 maart zal RTL5 het programma "The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO" uitzenden!! Waar zeker Empire in te bewonderen zal zijn.

De datum van de finale is 23 April 2016. De locatie is Klok gebouw in Eindhoven. Voor alle info kijk op de website  http://www.theclashofthecoverbands.com

 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring