Heren DAC winnen en verliezen, dames winnen.

Heren DAC winnen en verliezen, dames winnen.

POL KRAANBEDRIJF DAC HEREN WINNEN UITWEDSTRIJD

Hoogezand - De uitgestelde competitiewedstrijd tussen de herenteams van Krathos/Hoogezand en Pol Kraanbedrijf DAC is vorige week maandagavond 11 januari gespeeld in de Europahal van Hoogezand. De DAC heren wonnen de wedstrijd met de set cijfers 26-28, 13-25, 25-23 en 20-25 en namen vier competitiepunten mee terug naar Dedemsvaart.

POL KRAANBEDRIJF DAC HEREN VERLIEZEN VAN KOPLOPER

Dedemsvaart – Het eerste herenteam van Veracles/Groningen heeft afgelopen zaterdagmiddag in sporthal de Citadel een 0-4 overwinning behaald op het eerste herenteam van Pol Kraanbedrijf DAC. Met deze winst hebben zij duidelijk aangetoond dat zij de koploper zijn van de derde divisie A. In de eerste set waren de Veracles heren te sterk voor de DAC-heren.  Na de stand 8-8 waren het de Groninger heren die eerste set wonnen via 10-17, 14-20  en 20-24 met een scorend punt via de midaanval  van Veracles. Daarna was het over en uit voor de Pol heren. Vechtend voor elk punt kwamen zij in de tweede tekort (15-25), in de derde set een 13-25 verlies gevolgd door een 16-25 verlies in de vierde set.

DAMES POL KRAANBEDRIJF DAC DAMES NAAR 3-1 WINST

Dedemsvaart -  Het eerste damesteam van volleybal Pol  Kraanbedrijf DAC heeft voor eigen publiek in sporthal de Citadel een 3-1 overwinning behaald op het eerste damesteam van Thriantha/Schoonebeek. Het damesteam van trainer/coach Jan de Niet staat op de tweede plek van de competitie en heeft bij elke komende wedstrijd de volle winst nodig om een gat met elf punten met het vierde team van de Bevers/Lemelerveld te dichten. In de eerste set voldoende spanning voor beide teams en supporters die uiteindelijk wordt gewonnen door de Pol dames met 25-22. Een ruime zege van de tweede set met  25-11 werd gevolgd door een kleine dip in de derde set en gingen de Drentse dames met een setwinst van 17-25 van speelveld wisselen. In de vierde set wat het verweer van de Thriantha dames weg en kwamen niet verder dan zeven punten en was er een 25-7 set en wedstrijdwinst voor de dames selectie van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC. 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring