Proefkamer het Reestdal

Proefkamer het Reestdal

Onder leiding van chef-kok Daniel Poolman start Proefkamer het Reestdal op vrijdag 25 maart 2016 in Balkbrug. Bij Proefkamer het Reestdal kunt u straks genieten van de eerlijke gerechten die het Reestdal te bieden heeft. De Bistro en De Deel zijn beide gevestigd op het terrein van camping ’t Reestdal. De camping ligt in het hart van het gelijknamige natuurgebied nabij Oud Avereest. De nieuwe opzet van de bistro sluit helemaal aan bij de visie van de camping. De camping is nu ruim 10 jaar actief in onder meer het aanbieden van vakanties voor gezinnen die te maken hebben met ADHD en/of ASS “Juist voor deze doelgroep is de voeding een belangrijk onderdeel van het dagelijks bestaan.  Allereerst bieden wij een ontspannen en zinvolle vakantie bieden voor het hele gezin, een plek waar je jezelf mag zijn. Onze motivatie ligt in het feit dat wij zelf lotgenoot zijn. We kunnen ons dus verplaatsen in de gezinssituatie”. We zijn een familiecamping met een “plus” in dit opzicht.  Ook de kinderen zonder “label” zoals de broertjes en zusjes van…... voelen zich prima thuis.

Op vakantie gaan met iemand die ADHD, PDD-NOS, of een andere vorm van Autisme heeft, kan soms moeilijk te combineren zijn.  De dagelijkse structuur van thuis is ineens weg. Wij proberen daar de helpende hand te bieden.  Naast een gestructureerd recreatieprogramma bieden wij ook individuele begeleiding, een wekelijks gespreksuurtje met andere ouders,  personeel dat beschikt over basiskennis over verschillende doelgroepen en er is uiteraard  begrip voor de gezinssituatie. Al deze ingrediënten liggen aan de basis van een goede vakantie ervaring voor het hele gezin. Binnen dit concept is aandacht voor de juiste voeding met natuurlijke ingrediënten het ontbrekende puzzelstukje.

Buiten het hoogseizoen en de feestdagen wordt de camping ook druk bezocht door de ASCI card houders. Dit zijn over het algemeen senioren die genieten van de mooie natuur in het Reestdal. Dit in combinatie met het comfort en luxe van eigen sanitair bij de kampeerplaats.  Juist deze groep is ook op zoek naar de combinatie van verblijf met uit eten gaan op het terrein van de camping zelf.

De kennis van Daniel op het gebied van gezonde, natuurlijke voeding en groenten en kruiden uit de natuur sluit dus perfect aan bij de camping en de diverse doelgroepen. Maar ook bij de activiteiten van Reestdal Outdoor op het terrein. De buffetten van Daniel zijn vermaard om de kwaliteit en originaliteit. Naast de survivalburger gemaakt van Rund uit het Reestdal staat dit jaar bijvoorbeeld ook de survivalpannenkoek bereid met meel van de molen uit Balkbrug op het menu.  Leuk voor een verjaardagspartij, maar ook voor het hele gezin uit eten en dan gratis spelen in de outdoor speeltuin van het restaurant. 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring