Open dag S.G. de Zeven Linden druk bezocht.

Open dag S.G. de Zeven Linden druk bezocht.

De Zeven Linden is een kleinschalige school van 420 leerlingen waar alle vormen van voortgezet onderwijs zijn ondergebracht onder één dak. Hiermee kunnen ze heel veel maatwerk bieden. Er valt bij de Zeven Linden dus heel wat te kiezen. Op de Zeven Linden staan ze voor individuele aandacht en zorg voor elkaar. Ze zijn een betrekkelijk kleine school en dat heeft als groot voordeel dat elke leerling ook daadwerkelijk wordt gezien door ons.

Je komt naar de Zeven Linden voor je eigen toekomst. Bij hun kun je een diploma halen voor vmbo, mavo, havo of atheneum. Onze school heeft alle vormen van voortgezet onderwijs onder één dak. Je kunt dus heel wat kiezen.

Op de Zeven Linden kun je jezelf zijn. Ze vinden het belangrijk dat jij bij hun je plek vindt en je thuis voelt. Ze gaan respectvol met elkaar om.

Zij zijn ervan overtuigd dat elke leerling talenten heeft, uniek is en op zijn eigen manier leert. De Zeven Linden wil aansluiten bij jouw talenten en jouw manier van leren. Waar het kan, bieden ze onderwijs op maat. Ze willen dat je zelf doelen leert stellen en dat je leert hoe je die doelen behaalt. Zo mag je in de brugklassen een deel van je lesrooster kiezen via de keuzestromen: Sport, Podiumkunst, Digitech of Design.

Al deze info was voldoende voor vele ouders om woensdagavond 27-01-2016 met hun kind of kinderen een oriëntatie bezoek te brengen aan de opendag. De leerkrachten en leerlingen gaven demonstraties en antwoorden op de vele vragen. Want je maakt als kind wel een belangrijke keuze in jou leven. Maar men keek terug op een geslaagde open dag. Voor meer info kijk op http://zeven-linden.nl

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring