Nieuwleusens echtpaar wint enorme geldprijs.

Nieuwleusens echtpaar wint enorme geldprijs.

De familie Bosmans won als thuiswinnaar dezelfde prijs als de speler in de studio. Dat betekent dat de fortuinlijke familie uit de Weegbree in Nieuwleusen ook €460.000,- heeft gewonnen. De familie was niet bereikbaar voor commentaar en wil liever met rust gelaten worden.

Mevrouw Gretha Knol, de in Dedemsvaart wonende moeder van de prijswinnares was echter wel bereikbaar voor commentaar. Ze zag plotseling haar dochter Erna, schoonzoon Harry en kleinzoon Dennis live op TV, en hoorde hen tegen Winston zeggen dat ze een herberg in het Oostenrijkse Neu Geschwindenberg willen kopen.

Deze is inmiddels al aangekocht om een Bike, Bed & Breakfast te beginnen. Mevrouw Knol omschrijft haar schoonzoon als impulsief en maakt zich ernstige zorgen of het de juiste beslissing is. 

“Ik ben niet van plan om (via Skype) lijdzaam toe te kijken hoe mijn dochter zich in een onverantwoord avontuur stort”. Aldus mevrouw Knol. Op onze vraag wat we ons hierbij voor moeten stellen, doet ze het zwijgen toe….

Hoe dit afloopt kunt u beleven in het blijspel “Ik ben weg!”. Toneelgroep Oese Volluk uit Nieuwleusen zal dit blijspel een aantal malen op de planken brengen.

Op donderdag 18 februari in de Baron voor het Geranium Café, en op vrijdag 19 februari eveneens in de Baron voor iedereen die samen met de gasten een onvergetelijk verblijf in der Goldene Auspuff wil beleven. Om de bezoeker helemaal mee te nemen in het verhaal,  zijn er zijn enkele buitenopnames gemaakt in Nieuwleusen, Dedemsvaart en het schilderachtige Neu Geschwindenberg. Deze zijn tijdens de voorstellingen te zien op een groot scherm, waarmee men zich een avond in Oostenrijk waant.

Het blijspel “Ik ben weg!” is te zien op:

Vrijdag 12 februari,     De Ontmoetingskerk, Nieuwleusen.

Vrijdag 19 februari,   Theater De Baron, Dedemsvaart.

Zaterdag 27 februari, Theater De Carrousel, Ommen.

Woensdag 9 maart,    De Ontmoetingskerk, Nieuwleusen.

Vrijdag 18 maart,        De Wiekelaar, Oudleusen.

Kaarten te reserveren bij Mw. I. Telman: 06 - 33 31 33 55 of op www.toneelgroepoesevolluk.nl

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring