Total Security Advice Volleybaltoernooi in Dedemsvaart

Total Security Advice Volleybaltoernooi in Dedemsvaart

Op zaterdag 12 maart a.s. is er weer het jaarlijkse volleybaltoernooi in de sporthal De Citadel in Dedemsvaart. Dit toernooi wordt ook dit jaar weer gesponsord door Total Security Advice. Er wordt net als in voorgaande jaren gespeeld in twee klassen, te weten recreatie en gevorderden. De wedstrijden beginnen om 18:30 uur. De verwachting is dat rond 22:30 uur de finales afgerond zijn en de winnaars van beide klassen gehuldigd kunnen worden.

Het toernooi staat open voor zowel dames-, heren- als gemengde teams. De NeVoBo spelregels zijn van toepassing. Per team mogen maximaal twee NeVoBo leden deelnemen. Nieuw dit jaar is dat voor teams die volledig bestaan uit spelers tot 16 jaar geen beperkingen gelden met betrekking tot het aantal NeVoBo-spelers.

Inschrijven voor dit sportieve en bovenal supergezellige toernooi is  nog steeds mogelijk!! De inschrijving sluit op 21 februari a.s. Maar wees er wel snel bij, want vol is vol!!

Opgave voor het toernooi bij voorkeur via www.totalsecurityadvice.com/toernooi. Het inschrijfgeld bedraagt € 25,- per team.

Vermeld bij opgave svp duidelijk de naam van het team en de gegevens van de contactpersoon van het team. 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring