VALENTIJNSCONCERT VAN THE KELLY’S IN DE GASHOUDER

VALENTIJNSCONCERT VAN THE KELLY’S IN DE GASHOUDER

Zondag 14 februari is het Valentijnsdag. Ook in de Gashouder!

Nog op zoek naar een leuk Valentijns cadeautje? Nodig je lief uit voor dit fantastische zondagmiddagconcert en kom samen genieten! De akoestisch band The Kelly’s speelt vanaf 15.00 uur op het Gashouder Podium bekende Love Songs uit de jaren 70 en 80 tot nu. Engelstalig met vleugjes Nederlandstalig en eigen werk. Van Lionel Richie tot John Lennon, van Coldplay tot The Moody Blues, van John Legend tot Christina Aguilera en van Marco Borsato tot André Hazes. Het eigen liedje ‘Tindermeisjes’, dat een humoristische inslag heeft, is nog niet uit, maar wordt als primeur in de Gashouder gespeeld! The Kelly’s bestaat uit Kelly Callenbach, zang/toetsen, Rutger ten Hove (komt uit Dedemsvaart!) zang/gitaar en Melchior Bornhijm, zang/gitaar. Muziek maken zit bij alle drie in het bloed. Zo is Kelly zang- en stemcoach, Rutger gitaarleraar en songwriter en ook Melchior is songwriter.

In hun Valentijnsconcert komen niet alleen zo nu en dan grappige liefdesverhaaltjes voor, maar zeker ook verhalen over Dedemsvaart, want Rutger ten Hove komt uit Dedemsvaart. Met talenten als Sanne Hans, Jord Brinkhuis en Undawn wordt Dedemsvaart langzamerhand het Volendam van het oosten.

Het publiek mag op een papieren vliegtuigje hun favoriete love song zetten. Als de vliegtuigjes op het podium landen, kiezen The Kelly’s er vijf uit, die ze ten gehore zullen brengen. Van bekende meezingers tot mooie kleine liefdesliedjes is dit concert een absoluut feestje voor mensen die van muziek houden. En van elkaar!

Informatie en kaartverkoop via www.gashouderdedemsvaart.nl.

 

 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring